Sivun näyttöjä yhteensä

28.9.2013

Niitä-näitä


Kuva on lainattu netistä mutta tämmöinen kaunotar muutti meille 10 eurolla kirpparilta. Toimii;) Miten voikin ulkonäkö olla näin kaunis?


Kuopuksen kumpparit sai saksi-käsittelyn. Pienet ihmiset eivät pystyy kävelemään saappailla mikä ulottuvat polviin asti! Lyhytvartisia kumisaappaita etsi varmasti jokainen pikkulapsen äiti, ainaskin pohjoismaissa...


Kakkonen sai oman peflettiinsa kun eskarista menivät uimahallille. Kaksi kerta keretty käyttämään ennen kun joku varasti??? Kuka halua käytettyä peflettia missä lukee lapsen nimikin?
Muutama ompelukuvakin löytyi konelta, raidallinen mekko meni lahjaksi, paidan sai esikoinen ja apilamekko on itselle, pinkeillä kanttauksilla;)


Kirbukalt leidus kaunim 6mblusmasin mida olen näinud, 10 eurot maksis ja töötab ka! Väikemehe kummikutelt l6ikasin sääred maha et ei ulatuks p6lvedeni ja saaks ikka k6ndidagi. Esikooli -poisile 6mblesin ujumisreisideks sauna -istumisaluse, kaks korda sai kasutada enne kui varastati-kes tahab kasutatud alust kus veel lapse nimi peal? M6ned vanad 6mbluspildid leidusid arvutist, yks kingituseks, yks lapsele ja yks omale;)

7 kommenttia:

Salanimi kirjoitti...

Voi mikä LÖYTÖ!!!! tuo ompelukone, mulla on saman merkin 2000 ja toimii hyvin, kunnon koneita nämä vanhat!

Nuksu kirjoitti...

Hieno apilamekko :)

Mun Tekemä kirjoitti...

KÄÄK miten hieno ompelukone! Mahtava löytö!

Hanna / Marakantti kirjoitti...

Tosi omituista pölliä toisen pefletti :/ Nimi ja kaikkea. Toisilla ei ole mitään rajaa noissa puuhissa.

Kaunis on kone. Ihan karkki! Ja ihania mekkoja. Tuo raidallinen <3

Ninnu kirjoitti...

Onpa tylsää että kaikki pitää varastaa nykyään ja vielä kurjempaa kun kohteena on lapsi.

Kaisa/Peikkolapset kirjoitti...

Minulla on tuo sama, ihana kone! Huutiksesta värin perusteella ostettu ja toimii huollon jälkeen kuin unelma. Loistava farkkukankaille!

LEPÄÄVÄ ESTEETIKKO kirjoitti...

Ihana ompelukone. Kävisi ihan sisustuselementiksi, vaikkei toimisikaan :)

Ah tuo raitapaita!