Sivun näyttöjä yhteensä

10.12.2010

Ei mennyt niin kuten...


En ole mikään illan ihminen, ei! Menin eilen hupparista jäänyt suikaleista ompelemaan hattua Gynther kaavalla (1v). Kone taas temppuili, suttasi ja ei mennyt eteenpäin yms. Kanttaukset jäi aaltoileman, leikkasin pois kun minusta ei ole purkajaa. No ompelin uudet mutta väärin, siis nauhat sinne alareunaan;( Uudestaan leikkamaan ja sitten loppui valkoinen resori (s*****a). No tulihan nukelle hattu, TAAS (eihän niitä olekaan entuudestan jo ainakin 5kpl....)
Tytön haalarihousut ovat kirppislöytö, ihanan pehmoiset ja tosi kivan malliset, vakosametti ja edessä sateenvarjo, niiiiiiiin suloiset! (ehkä ei ihan retro vaikka kyltti on tosi vanhan näköinen, 80-luku ennemmän).

Ja isot kiitokset kommenteista, ihana niitä lukea;)



Pinnasänkyyn uusi suoja, Lego Fabuland pussilakanasta (lasten koko ja meillä lapsilla aikuisten kokoa peitot). Laiskana saumurilla suristin yhteen, sisällä ohut vanu kolmikertaisena (kirpparilta). Ja eikohän taas mittavirhe. Melkein olin jo sitonut sänkyyn kiinni kun huomasin että eihän se pituus riittä;( No surautin suikalen lisää mutta eihän täällä kotona lasten kanssa kyllä mitenkään matemaattiset taidot kehitty, IQ vissiin nollassa jo.
Ja meidän rakas tonttu (minun isosiskon tekemä, yli 20v vanha ja muutamat lapset jo kestittänyt, Inxule tervitused!) muutti poikien huonestaan alakertaan. Pojat nimittäin heräsivät jo 0530 tarkistamaan onko jotain namua tonttu tuonut, sen jälkeen tietenkään unet loppuivat. Ja myös ruokahalu, niin kuten myös Lapinka mainitsi. Tänän aamulla oli pikkupussissa kaksi pähkinä;)

1 kommentti:

SA kirjoitti...

Niin tuttua tuo ompelussa tunarointi=) Ihana tuo lakana tuossa pinnasängyssä!