Sivun näyttöjä yhteensä

22.1.2012

30-minutin paita


Kauan kaapissa pyörinyt kangas, raidallinen jotenkin likasien värinen ribbitrikoo ties mistä ostettu? Sain melkein kokonaan tuhottua ja tulikin yllättävän kiva paita itselle. Ainakin hihat ovat niin pitkät mitä olen aina toivonut (mistä lie ne mun apinakädet kotoisin,  kaupan vaatteissa aina kyynärpään kohdalla kangas loppunut). Kaava: oma lempipaita väärinpäin käännettynä ja leikattu sen mukaan. 30 minuuttia max. meni (useassa pätkässä kyllä) valmistuakseen. Pojulla on sylipäivä, ei viihty ollenkaan lattialla ja ei nuku??? Sen lapsen kanssa olen kyllä ihan taidoton äiti, mikään ei kelpaa;(

Kirpparilta löytyi pupu 0,10 eurolla. Niitä oli meillä kotona lapsuudessani koko lauma, mitenköhän tänne Suomeen eksynyt? Oikein pölynkeräjä mutta niin suloinen.
Tuunailin Ikean norsulle siivet, sisälle paistopussi palanen että rapisee;)

Triibud on pop, inetut värvi kangas, kuid tuli 30minutiga (mitmes osas kyll ) päris äge pluus, käised sain just nii pikad kui minu ahvikäed vajavad;) Pojul sylepäev, ei maga ja ei söö ja rahul ei ole. Selle lapsega tunnen end kyll täiesti eba6nnestunud emana;(
Punane jänku kirbult, kust kyll siia eksinud, mäletan meil kodus oli neid terve kari. Tolmukorjajad...
Ikea elevandile tegin tiivad, korralikult kr6bisevad;)

6 kommenttia:

Nunu kirjoitti...

Kiva paita ja taasen hieno tuunaus! Mä olen ihan taidoton äiti meidän 4v-neidin kanssa: sillekään kun ei mikään kelpaa eikä enää auta edes sylittely. Kyllä se siitä toivottavasti joskus helpottaa.;)

Kärt kirjoitti...

Paistab, et on ka teisi eestlasi, kes kirbul enda kappe tyhjendavad :-). Toredat nädalat teile!

PikkuHoo kirjoitti...

Minäkin tunnen itseni taidottomaksi tuon meidän 1-vee kans, sillä on niin mahdoton äiti eroahdistus, että huoh! Meillä mennään päivät kantoliinassa edelleen niin saa parhaiten kotihommat tehtyä eikä toinen roiku punnuksena jalassa vaan saa tankat äidin läheisyyttä samalla. Mutta ootpas sukkelaan saanut paidan tehtyä!

Mieli kirjoitti...

Voih mä en saa ommeltua mitään puolessa tunnissa, vaikka kuinka simppeli homma pitäisi olla! :D En edes aloita ompelua, jos ei ole vähintään pari tuntia aikaa! Olen niin huono jättämään kesken, mutta paras opetella taas se taito, muuten jää kokonaan ompelematta... ;)

Meillä on vauva ollut vasta muutamana päivänä kiukkuisempi ja voi kuinka on itellä avuton fiilis, kun ei aina osaa helpottaa toisen oloa. Tsemppiä!

kewa kirjoitti...

Minä olen oppinut jättämän ompelut keskeen! Koneet ovat aina esillä ja pöydällä lojuu siis kaikenlaista. Leikkelen ja ompelen pätkissä, muuten voisin unohtaa koko jutun...Onneksi jonkun verran jo lattialla pikkuherrä viihty, sauman teen silloin ja toisen tällöin ja joskus hän istuu sylissä kun ompelen...Voin vain uneksia että saisin joskus vaikka ommella kokonaisen t-paidan alusta loppuun ilman keskeytyksiä;)

krippana kirjoitti...

Ihania ompeluita sulla täällä blogi täynnä! Ja tutun näköinen vauva tutunnäköisissä apilapotkareissa. Taidetaan olla tavattu tuola avoimessa päiväkodissa, jos en ihan erehdy? =)