Sivun näyttöjä yhteensä

30.1.2012

The nappilista...

 
Nappilista uusimman Ottobre ohjeella, oli kuulkas niin helppo että luulin tehnen jotain väärin;) Kunnes huomasin miten ne kaksi ruskea nappia olin laittanut...Pääntie jäi lörpöttämään ja tietenkin tavallinen neppari siellä ei pysy, valkoinen oli laitettava. Keltaisen laitoin sitten ihan huvin vuoksi. Pöhh, ihan yliarvostettu se nappilista, tykkään ennemmän vale-listasta! Mutta tehty on ja onnistuin!
Pikkuinen pussukka lahjaksi.
Ei ole pieni se meidän pienin;)

Sain l6puks hakkama selle nööbi-jutu tegemisega (mis see eesti keeles on?), olin  nii kaua hoogu v6tnud et häbi kohe. Viimases Ottobre lehes oli super juhis, olin kindel et tegin miskit valesti kuna nii lihtne ja kiire 6mmelda. Nööbid need said muidugist valesti, lisasin siis valge (kuna see on ainus mis paksu koha peale kinni jääb) ja veel l6puks kollase nalja pärast. Ylespuhutud kogu jutt, pole minu maitse see nööbiliist kuid 6ppisin tegemise selgeks;) Muide, m6tlesin syrra selle pluusi E-le, kas arvad et paneb selga? Ja pean veel m66tma, tundub et tuli jube kitsas...
Poju pole meil just väikest sortti, paras Kalevipoeg nagu pildidlt näha. Aga kaks korda järjest on autotoolis olnud vait kui sukk, see on muusika k6rvadele (siis see vaikus!!!) ja loodan et kekutamise peale taas oma karjumist ei alusta.11 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Juu yliarvostettu on, isommilla lapsilla menee paidat pään yli ilman listaakin! =D Mutta tuo ohje on joskus kokeiltava itsekin, niin moni on sitä helpoksi kehunut.

Hih, pienimmät näyttää tosiaan saman kokoisilta! ;)

Ti kirjoitti...

Pieni suhtautuu epäluuloisesti valokuvissa oloon. Sen verran katse paljastaa ajatuksia. :D

Nätti pussukka :)

TanttaRalla kirjoitti...

Eipä ole tullut vielä edes kokeiltua tuota listaa. Kun ei sille ole minunkaan mielestä mitään käyttöä, mutta kait se täytyis jossain vaiheessa testata...ihan huvin vuoksi ;)

Mieli kirjoitti...

Hyvähyvä! Voi olla että siirryn itsekin kokeilemaan valenappilistaa, vaikka tuon oikean sainkin onnistumaan, meilläkin tulee ommeltua lähes aina joustavista kankaista! :)

Kiva pussukka! Ja on kyllä iso poika teillä jo, nopsaan ne kasvaa!

LEPÄÄVÄ ESTEETIKKO kirjoitti...

Hyvä lista tuli! Ja tuo värien vaihtelu on aika vekkulia.

Meidän lapsilla on totisesti isot päät, minä ompelevana äitinä saan mieheltä murhaavia katseita, kun pienet itkevät kireät kaulukset vanteena päässään :( Napit voi pienillä hyvin panna silti kätsysti olallekin. Minä vain satun olemaan nappilistojen rakastaja, siksi haluan vastata haasteeseen.

kewa kirjoitti...

Nappilista on kätevä pienillä mutta meidän poiju nukkuu vatsallaan joten parempi kun nepit olkapäillä;)

Anonyymi kirjoitti...

Pluus vaga kena, aga kardan, et E. ei pane lilledega selga! Jaab siis Annale!
Pagana kintsud kull sellel Peeter Eltermanil :-)

PikkuHoo kirjoitti...

Minä oon tahkonnut tänään tuon nappilista ohjeen ;) Mutta jossen kun teidän vauva on kasvanut :D

LAPINKA kirjoitti...

Hyvällehän tuo lista näyttää! Itse en ole vielä edes kokeillut.. Ja hieman kyllä tuimasti katselee teän pienin kuvaajaa! Ei tainnut olla kuvaustuulella "pikkukaveri" :)

Mia kirjoitti...

Hienon hieno nappilista! :) ja näyttää tosi hauskalta nuo eriväriset nepit! Munkin mielestä nappilista on hieman turha välillä, mutta sillä saa kyl peruspaitaan vähän piristystä, jos siitä ei muuta hyötyä ole!

Onpas poika kasvanut hurjasti! :)

kewa kirjoitti...

Kiitokset!!! Erityisen kiva kuulla Lapinkasta, olen miettinyt Sua usein!!!Niin kivoja ideoita ja toteutuksia aina Sinulla.