Sivun näyttöjä yhteensä

12.1.2012

TilkkujaKirpparilla oli kerran iso laatiokko kangaspaloja, muovikassillinen oman valinnan mukaan 2 euroa. Keräsin mieluisia ja niistä on riittänyt vaikka mihin...flanellipaloista tiskirättejä, tytön nukke yms tilkkuja vielä marinoimassa. Pienimmistä syntyi tilkkupinta, en jaksanut muuta kun tyynynpäälliseksi, aika paksuja ja tietenkin otin hankalan mallin...Mutta kiva värikäs tuli, taustalla kelta-ruskeat palat jostain aiemmasta työstä. Ajattelin kyllä kokeilla vapaakirjonta kun koneessa tämmöinen mahdollisuus on mutta en kerkeä...Poju on jotenkin niin kitisevä ja kiukukas, herkkäuninen munakello ja pahantuulinen kaupan päälle, puhhh! Että oman terapian vuoksi kaikki ompelut helpot ja nopeat;)

Kunagi oli kirbukal suur kast kangatykke ja kilekotiline omale meelepäraseid sealt maksis 2 euri. Nendest tykkidest on saanud pesurätte, plikale nuku ja nyyd tegin padjakatte, paljud veel marineerivad ja ootavad kasutust.Paksud kangad kuid just nii värviline kui ette kujutasin, taustal pruuni-kollase tykid on vanast tööst jäänud. Tahstin proovida uuel masinal vabakäelist teppimist (mis see 6ige s6na kyll oleks?) kuid ei j6ua. Poju on nii virisevat ja vähemagavat sorti et oma teraapia m6ttes 6mblen kyll kuid vaid kiirelt valmivaid asju. Kaalub see 4-kuune p6nn juba 8 kilo (raskeim meie lastest) syda on terve kui purikal (kontrollis käidud, huhhh mis protseduur) kuid nii kerge unega ja nii pahatujuline ärkvelolekul et vahel tundub oma peas kyll k6ik segi minevat...No vahest se virisemine aitab (neid paremaid aegu oodates;) )


13 kommenttia:

AnniP kirjoitti...

Oikea herkkupala tuo ruskea-keltainen!

Emma kirjoitti...

Vau mitä tyynyjä, väripilkkuja pimeään tammikuuhun :)

Hanna kirjoitti...

Ihania, tykkään eritoten tuosta ruskea-keltaisesta! :)

kewa kirjoitti...

kiitokset! sama tyyny, toisella puolella kelta-ruskea ja toinen puoli pikkutilkuista;)

Mieli kirjoitti...

Herkullisen värinen!

Nuksu kirjoitti...

Oi miten ihana väripilke tuo pienemmistä paloista koottu! Tosi hauska :)

Pikku piltti kirjoitti...

Voi että on mahtavia ja tosi taidokkaasti oot kyllä tehny varsinkin tuon ekan tyynyn! :) Kestääköhän mulla ikinä kantti tai pikemminkin riittäiskö taidot tuollaiseen tilkkumuotoon kun peitostakin tuli kaikkea muuta kuin suora... :D

kewa kirjoitti...

Kiitokset! Minun tilkkutyöt ovat kyllä kaikkea muuta kun suorat!!! Mutta minua se ei haitta, saa pikkaisen se aloittelijan jälki näkyä;)

Meeri kirjoitti...

Aivan upea! En tajua miten saat huonosti nukkuvan vauvan (ja isompien lasten) kanssa tehdyksi tuommoisia.

pikkukiiski kirjoitti...

Ihania! Ja samaa mietin kuin Meerikin että olet sinä vaan eri tehopakkaus kun ehdit ja jaksat väsätä aina kaikkea ihanaa :)

Kärt kirjoitti...

Mis töö! Olen ka kunagi unistanud, et prooviks lapitekitehnikaga midagi. Jätkan unistamist! Kalli!

kewa kirjoitti...

mutta meidän koti onkin sen näköinen että äiti vain ompele...

Mari kirjoitti...

Herkku!