Sivun näyttöjä yhteensä

5.1.2012

5.01

Pojulle kaksi body ja potkarit, piirsin oikein itse body kaavan. Trikootilkut peitoksi (toisella puolella Pentik peitto) ihan saumurilla surautettu. Peitolla ei poju enää pysyy;)
Toiset syövät vohveleita (Hirvimies ei kerennyt aamupuurolle, vohvelitaikinan jatkoksi oiva materiaali;) ja toiset vetää bataatti-kukkakaalia. Keltainen lautanen 0,20 euroa kirpparilta.

Pojule kaks body, joonistasin päris ise l6iked ja sobivad tulid! Pyksid ka et kangas saaks kasutatud;) (Muide ei pysi enam tekil see meie väikene mees). Trikootykkidest tegin teki, overlokiga lihtsalt kokku vuristatud, taustaks Pentik'i puuvillane tekk.
P6dramehel tuli hommikul kiire ja pudrujääkidest sain vahvlitaigna, suuremad s6id ja pisem vedas bataadi-lillkapsa pyreed. Kollane taldrik 0,20 euroga kirbukalt.
 


14 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Ihanaa tuo pallokuosi! Oma pätkä odottaa tuolla jo leikkuuta! :) Hyvän mallisen bodyn oot piirtäny! Ja hauska leppis tuossa logoideoinnissa!

Mieli kirjoitti...

Kivoja ompeluksia! :)

Pikku piltti kirjoitti...

Aivan ihania kuoseja ja vaatteita! Tuo bodyn malli näyttää tosi hyvältä, oletko itse muokannut vai löytyskö valmiina jostain lehdestä? :)

Katalaiina kirjoitti...

Siis apua ryömitäänkö teillä jo!? Meidän vauva on siis näemmä kehityksestä jäljessä :D (ihan hyvä vaan, eilen kaivoin toisen suusta viherkasvin palasia, tänään hän kaatoi sovitusnukkeni, tämä kaikki kävelytuolin takia, mitähän tapahtuisi jos ryömisi liikkeelle!?)

kewa kirjoitti...

Poju menee taaksepäin ja joutuu ihmeellisin paikkoihin...esikoinen rupes oikeasti 4,5kk iässä ryömimään ja se vasta rasittava olikin, keskimmäiset ovat olleet 6-7kk ikäisenä heti konttailemassa. Bodyn kaavan piirsin oikeasti itse, apuna OB mustikkahaalari ja jokuinen lh body, jalan-aukot muokkailin meidän pyöreä-kinttuiselle sopivaksi ja selän-osa pidemmäksi. Aikamoinen homma, mutta sopii just meille;)

kewa kirjoitti...

ja meillä ei ole yhtään viherkasvia, olen tappanut jopa anopinkielen, ihan toivoton tapaus;)

AnniP kirjoitti...

On niin mun makuuni nuo kankaat ettei paremmin voisi sattua. Väri-iloa kerrakseen!

Kärt kirjoitti...

Kenad! Toredaid pühi teile!

Mun Tekemä kirjoitti...

Todella söpöjä ompeluksia :)

saaraps kirjoitti...

ihania ompeluksia :). Mitenhän sitä osais itse piirtää bodyn kaavat :o..?? Yritin etsiä valmista kaavaa mutta missään omissa käsityölehdissä ei ollu... nyt muistelen että olikohan jossain blogissa ohjetta kuinka se piirrettäs valmiista bodystä...täytyypi metsästellä :).

Nuksu kirjoitti...

Kivan mallinen body! Ja voi että kun sä kerkeet tehä noita hienoja tilkkupeittoja! :)

Ti kirjoitti...

Bodyt näyttävät hyvän mallisilta ja sopusuhtaisilta. Hyvä kewa!

Luulen, että kohta vauvalla löytyy vauhtia, sillä varmasti on kiire päästä muiden touhuihin mukaan :)

kewa kirjoitti...

Oi kiitokset Ti!!! Saaraps, valmisbody'n kun kääntä nurinpäin ja silittä vielä, niin saa mittoja pikkaisen (pitää muista ne saumanvarat).

Kirsi kirjoitti...

Ihania bodyja ja tosi hienosti oot kaavan piirtäny =) Mä oon muutaman bodyn kaavan piirtäny jatkamalla pienen paidan helmaa ja alaosan mallannu valmisbodysta.