Sivun näyttöjä yhteensä

17.1.2012

Toinen kerta
Toinen kerta toden sanoo tai miten se menee. Potkarit samalla väriyhdistelmällä kun nämä. Niiiiiiiin tykkään ja kaikki meni nappiin. Voin sanoa että ensimmäistä kerta sain peitetikkikoneella tämmöisen tikin mistä olen haaveillut (joo, tappelin sen kanssa kyllä aika lailla ennen sitä). Kaava ei ollut, käänsin Tutan potkarit toisinpäin ja leikkelin sen mukaan, oikein passelit tulivat;) 
Kyllä on raskasta tämä elämä, kuolaa valuu ja räkää valuu ja sohvan alle jää jumiin...
Pölyntyy niin lasit kun tutit (tästä kokoelmasta puuttu vielä muutama eri mallinen tutti), kai se on luovutettava kun poju kohta 5kk ja tuttia ei huoli vaikka joka päivä on yritetty...
Loppuun vielä kuva siskon lapsista, niin suloiset!!!

Sain l6puks kattemasinaga sellise 6mbluse millest olen unistanud, s6da kyll pidasime enne seda kuid l6pptulemus on seda väärt. Lemmikvärvid roheline ja porgandi värv, l6iget polnud kuid keerasin yhed vanad sipukad teistpidi ja l6ikusin nende järgi. Ei ole miskit paha öelda seekord ja olen väga rahul;)
Pojul on nohu, tatt jookseb ja ila jookseb, diivani alla jääb kogu aja kinni, huhhh;)  Lutid tolmuvad koos klaasidega samas riiulis, on aeg loovutada kui 5 kuud yritatud kuid ei k6lba. 
Armsad 6elapsed viimasel pildid, kallid ja tervitused sinna!!!

21 kommenttia:

Mieli kirjoitti...

Aivan ihanat potkarit, herkullinen väriyhdistelmät ja niiiiiin siististi ommellut, että kateeksi käy! :)

Sitkeästi olet jaksanut tutin kanssa yrittää. Meilläkin aloitettiin jo sairaalassa ja onneksi kelpaa ainakin joskus :)

Niina kirjoitti...

Aivan ihanat potkarit, mulle tulee vauvakuume täällä sun blogissa käydessä, täytyis varmaan pitää taukoa kunnes tuo suloisuus kasvaa isommaksi.

Tiina kirjoitti...

Sitkeä tekemään olet! Tosi siistiä jälkeä, mullekin tulee peitetikkikonekuume! Tai on se kyllä vaivannut jo aikansa.. =)

Sulosia muksuja, omasi ja siskon!!

Joko ne vaunut meni, kun en löytänyt niihin linkkiä? Uteliasta immeistä kovasti kiinnostaa paljonko niistä huudettiin ja jos huuto vielä oli auki, voishan sitä kiljasta varsin iteki niiden perään. ;)

kewa kirjoitti...

kiitokset! nyt jotenkin en uskalta koskea peitetikkikoneseen, varmasti ensi kerrallaan taas suttutikkia tekee...vaunut meni hintaan 41euroa, toivottavasti palvelevat seuraavakin hyvin!

Anonyymi kirjoitti...

Jumala ilusad varvid sipukatel! Rita puksid seal k6rval ka jube kaunid! Anna ka jalle nohus kuramus, teretulemast perekonda, kalla

Koo kirjoitti...

Aika herkku väriyhdistelmä noissa potkareissa ja muutenkin näyttävät erittäin onnistuneilta.
Mulla taas tulee vauvakuume, kun katselen muiden tekemiä ihania vauvanvaatteita... =)

*marjuska* kirjoitti...

Ihanat potkarit. Tein samalla väriyhdistelmällä kesällä tytölle paidan. Sopii hyvin oranssi tuohon apilaan.
Meilläkään ei aluksi tutia huolittu mutta joskus kolmen kuukauden iässä alkoi sitten kelpaamaan kun kerran kokeilin kun kyllästyin olemaan unituttina. Nyt maistuuu välillä liikaakin. Poitsu nyt siis puolisen vuotta vanha. Meillä oli siis pitkä väli ettei tutia kokeiltu ollenkaan ja yhtäkkiä sitten kelpasikin. Auttaisko tauko teilläkin?

Mia kirjoitti...

Hienot potkarit! Kivasti olet tuon nepparikohdan kantannut! :)

kewa kirjoitti...

kiitokset kehuista!!! tutin kanssa luovutan, ei ole ehkä edes tarpeen enää kokeilla kun poika ei kuitenkin käyttä minua tutina;) ja nepparikohdan tein näin koska en saa mitenkään kaarevia kohtia nätisti;)laiska keksi keinot, hehh... syrräa paranemist meie tattnokkadele;)

saaraps kirjoitti...

tosi hienot potkarit. Tykkään erityisesti tuosta vihreestä apilasta ja tosi makee oranssi siihen kaveriksi :). Minä "kuolasin" niitä rattaita, aivan yli hienot. Vaan mies ei ymmärrä semmosten päälle, varsinkin kun on uudemman aikaset perus rattaat jo olemassa :o :/.

Nuksu kirjoitti...

Todella kivan näköset potkarit :)

Ikuinen vauvakuume kirjoitti...

Maukas väriyhdistelmä!

Katja kirjoitti...

Tosi hienot kanttaukset potkareissa. Millanen peitetikkikone sulla on? Miekin haaveilen, jos vaikka joskus saisin...

kewa kirjoitti...

Minulla on Janome CoverPro, viime jouluna Karnaluks-lta tilattu. Ihana kone mutta tapella saa usein, on todella tarkka neuloista ja langoista mutta silti joskus keskellä ompelua rupea tinttailemaan. Olen myös arka muuttaman asetuksia. Voin sanoa että tämä on ensimmäinen kerta kun olen täysin tyytyväinen tikkiin ja kone ollut käytössä jo vuoden;) Mutta pois en antais, nopeutta valtavasti työtä.

Liisa kirjoitti...

on kyllä ihania potkareita. Täytyy odotella et oma pieni vähän kasvaa ni sitten!!! Jee.

TanttaRalla kirjoitti...

No olet kyllä saanut tosi siistiä jälkeä! Minä kun en millään saa sitä tikkiä säädettyä kulkemaan takapuolella reunan päältä :/ Minkälaiset säädöt sulla muuten nyt on?

kewa kirjoitti...

TanttaRalla, minulla on diffi 1,25 ja tikin pituus max eli 4, langat ne tehdäs-suosituksien mukaiset aina, minä okein otin pitkän resoripalan ja ruuvasin niitä nauhankääntäjän ruuveja sinne-tänne. on kyllä eka kerta kun minulla onnistui, kokeilemalla...

Pilvi kirjoitti...

Niin hienot potkarit! Ja olet näköjään saanut nepit läpi noista taitelluista päistä - mulla ei onnistunut vastaava...

kewa kirjoitti...

Pilvi, minulla on muutama valkoinen kam-neppi missä on pidempi se piikki (en muista mistä tilattu, tarvitsen niitä kohta lisää, apua...) mutta silti taistelin neppien kanssa että sain ne kunnolla, homma se olikin vaikka ompelujen välissä yms.

Kärt kirjoitti...

Tublike! Selline jõumees teil juba. Katsun mõni päev teilt läbi hüpata, oleks tore näha!

Nuppulinnatar kirjoitti...

Tuo väriyhdistelmä on niin ihana! Niin taistelen peitetikin ostoa vastaan, mutta sitten näkee tällaisia onnistumisia. :)