Sivun näyttöjä yhteensä

20.2.2012

Lökäpöksyt + kirppuja
Kokeilin itselle housujen tekoa. Kangas on kirppislöytö, pehmoinen ja aikas ohkainen vakosametti, keitetyn lohen värinen;) Hinta oli kokonaiset 3 euroa isolle palalle. Kaava on 2/08 OB pellavahousut, lahkeita pidennetty ainakin 15cm, taskuita muutin ja tein tereet, etukappaleet ilman saumanvaroja kun kankaan leveys ei riittänyt. Kuminauha alareunaan ja aikas kivat tulivat. Olis makeat ohkaisesta farkkukankaasta mutta en raaski osta kangasta;)
Kirpparilta kankaita: punainen Muija lasten mekoksi ommeltu ja sikakallis, vihreä lakana pääse ihan lakanakäyttöön, raidallinen kangas uuden oloinen.
Kukallinen peltipurkki (olihan minulla jo sellainen mutta kulunut näköinen) ja hauska puuhalelu ihan kun omasta lapsuudesta, jotenkin takaraivossa muisti vielä tallela kun kasaus onnistu nopeasti. Kivat retrovärit;)
Sarviksen koululautaisia 10kpl, niin ihanat! 
En muista olenko jo aikisemmin esittelyt trikoiset retropotkarit, kauan sitten ostettu ja pikkaisen vielä isot.

Nanson retropaidasta body, pikkaisen vastusti sieltä ja täältä mutta käytössä jo hyväksi havaittu;)

6 kommenttia:

Nuksu kirjoitti...

Tosi kiva noi housut!

Aurinkoinen kirjoitti...

Mahdottoman paljon oot taas saanut aikaiseksi, hienot noi sun housut ja ihania t-paitoja edellisessä postauksessa! Sitä ajanpuutetta ja väsymistä potee muuten ihan tällainen yhden lapsen äitikin - tsemppiä ja jaksamista arkeen..!

Ompsinpompsin kirjoitti...

Hauskat byysat ja hyvät löydöt!

Mieli kirjoitti...

Hauskat housut! Tosi hyviä löytöjä olet tehnyt! :)

Suvi kirjoitti...

Hyviä löytöjä kyllä! :) Ja ihanat housut! :)

Nunu kirjoitti...

Kivat housut ja hienoja löytöjä.