Sivun näyttöjä yhteensä

15.2.2012

Vanhat lakanat
 Kesä on mielessä;) Vanhoja todella ohkaiseksi kuluneita lakanoita silppusin mekoiksi kaksin kappalein, kaavana Juju maatuskamekko, sama kun täällä. Hihoissa framilon kuminauha rypytys ja kanttinauhalla reunat siistiksi. Tykkään itse kovin paljon, suojavat auringolta mutta vilpoisat kuiteskin, upeakuosiset ja pehmoiset;)

Vanu voodilinu l6ikusin, plikale kaks kleiti suveks, kaitsevad päikse eest kuid samas 6hukesed, pehmed ja mugavad. Sama l6ike järgi kui Lumehelbekese valge kleidi tegin. Hakkame tasapisi tervenema (enne järgmist gripilainet) kuid olen kohutavalt väsinud, vanus ei tule yksi;)

10 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Iik, miten ihanat! Varsinkin vihreä on tosi herkku! Meillä tytön kaapissa on myös yksi Jujun maatuskamekko. Aika hauska, vaikka melko vähälle käytölle onkin jäänyt. On talvella liian vilpoinen ja helteellä liian lämmin meidän muksulle...

Henni kirjoitti...

On pitänyt pitkään kokeilla tuota kaavaa, mutta on jäänyt. Tosi kauniit on!

Mieli kirjoitti...

Hauskan malliset mekot ja niin ihanat kankaat! :)

Anni kirjoitti...

Tosi kivat! Mulla on tuo kaava vielä kokeilematta vaikka usein on ollut mielessä.

Nunu kirjoitti...

Ihanat. Mullakin tuo maatuskamekko ollut toteutuslistalla jo pitkään, mutta kun en omista tuollaisia kauniita vanhoja lakanoita, niin tekemättä on vielä jäänyt.

Hanna kirjoitti...

Oi, tykkään myös maatuskamekosta! :) Ihania kankaita!

Nuksu kirjoitti...

Oi etenkin tuo ruskea! Aivan ihana :)

Sani kirjoitti...

oi että hienon mallinen!
Täytyyki koittaa saada jostian kirja käsiin.
Ellet sit halua piirtää?! ;)

Laura kirjoitti...

Kauniit mekot! Vanhat lakanat ovat päässeet hyvään käyttöön.

kewa kirjoitti...

Kiitokset! Sani, on kyllä todella peruskaava, ranglahihainen ja halkio sivussa, jostain paidankaavasta saat varmasti tämmöisen mekon aikaiseksi.