Sivun näyttöjä yhteensä

7.2.2012

Perusbody ja paitoja

Perusbody, mielettömän ihana ribbitrikoo Hannan Kankaasta, tekis mieli itselle tästä paitaa. Oma kaava ja onnistumisen iloa;)


Paitoja on mennyt sinne ja tänne, pari jäi meille (huomatteko että 'Otso' paidassa on nappilista väärin...)

18 kommenttia:

Mieli kirjoitti...

Vau mikä määrä paitoja! Ihana väripläjäys!
Body on todella siististi ommeltu, hyvältä näyttää malliltaankin! :)

AnniP kirjoitti...

Minä se ihastuin vihreä-punaiseen pallopaitaan, pitäisikin kokeilla noita valenappeja trikoopaitaan!

Mia kirjoitti...

Tosi siisti body! Ja johan oot kerenny taas ompelemaan! Poikaa kerhoon viedessä huomasinkin heti uuden siilipaidan! :) Osuu kyl heti silmään, kun näkee tuttuja kangaskuoseja! :)

Anna kirjoitti...

Voi miten paljon ihanuuksia! Oletpa ollut ahkera!

Nuppulinnatar kirjoitti...

Ei ihme jos on onnistumisen iloa. Ihania vaatteita. Ja pitäähän sitä välillä tulla virheitäkin. :)

kewa kirjoitti...

Kiitoksia! Olen myös tykästynyt pallokuosiin (ja raitoihiin) mutta siihen tuli jo esipesussa untuvainen nukkapintaa, en tiedä miten käytössä kestää...Paitoja olen ommellut jo muutaman viikon ajan. Kuulin että siilimiehellä oli kaveri puistossa tänän,oli niin touhuissaan;)

Meeri kirjoitti...

Ihania paitoja ja mikä määrä taas! Hei, jos sua kiinnostaa se blossom-joustis, niin mulla on sitä palanen joutilaana, jonka voin vaikka vaihtaa johonkin. Laitappa viestiä, jos kiinnostaa, niin mittailen tarkemmin :)

Maria kirjoitti...

On siinä muutama paita :) Ja hieno tuo body, aivan supersiistiä jälkeä!

Ribbitrikoo on kyllä kiva materiaali. Sitä on vaan harvoin missään myynnissä.

Ps. Niistä kuusikulmioista vielä: Oletko sä ostanut nuo pahvi(?)mallineet jostain vai leikannut itse? Montako niitä pitäisi olla?

Neiti R kirjoitti...

Oho, olet ollut superahkera!! Tosi ihana tuo body, ja niin siistit kanttaukset! Onko ne peitetikkikoneella tehty vai millä?

kewa kirjoitti...

Kiitokset taas! Meeri, laitoin viestiä Sinulle kankaasta. Maria, minulla on jokuinen ohje kuusikulmioista tekeillä, yritän lataa ne nettiin joku päivä. Keräilen pahveja (myslipakkaukset yms) ja leikkelen itse mallit, niitä tarvii aika paljon,yhteen 'kukkaan' menee 7kpl, ainakin 50 kpl? teen aluksi yhden mallin harpilla mittaileen ja leikkelen sen jälkeen muut... muutama päivä jos jaksat odotella niin lataan ohjeen;)

Maria kirjoitti...

Kiitos! Mullakin on tuolla sopivaa pahvia odottamassa. Ajattelin vaan, että voikohan niitä tavallisesta ruokapakkauspahvista leikellä. Muuten luulen ymmärtäneeni, mitä tuossa pitää tehdä. Ja mieheni tulosti minulle tietokoneella tehtyjä kuusikulmioita, joten mun ei tarvitse edes mitata :)

Tiia kirjoitti...

Tosi kauniita ja värikkäitä vaatteita. Tuo siilikuosi oli mun suosikki. Kylläpäs teilläkin alkaa olla jo iso poika! Tuota viimeistä kuvaa katselin :)

PikkuHoo kirjoitti...

Mullakin on täällä yksi väärinpäin mennyt neppilista :D Tajusin asian tuosta sinun kuvasta vasta ;) Onpas hurjan monta ihanaa paitaa :)

kewa kirjoitti...

No kyllä on kehuja;) Peitetikkikoneella kaikki kanttaukset teen, ison tappelun jälkeen olen vihdoin saanut tikin toimimaan halutulla tavalla, katsotaan miten pitkäksi tätä iloa jatkuu, on nimittäin nirso se peitetikkari mutta kun toimii niin nopeutta ompelua valtavasti! Maria, kade olen että hoksasit tulosta kuusikulmioita, nolona tunnustan että kun aloitin sen kokeilun niin puolipäivä yritin tavallisella viivoitimella saada samanmittaisia sivuja aikaiseksi,,,eihän se onnistunut tietenkin, minä aivokääpiö;)

Anonyymi kirjoitti...

Kuell teed ikka kauneid asju syrra, nagu kunstnik! Must-valged fotod nii kiftid!
Mul Erikul nuud iga paev uus pluus seljas! Ise ta maru uhke nende ule ja kusib kogu aja, et emme milline sinu leemik pluus on? Tanud sulle !
kalla

Suvi kirjoitti...

Ihania värikkäitä ompeluksia taas! :) Aivan ihania! Mun pitäis viittiä välillä tehdä ihan yksivärisiä paitoja, mutta mutta... kun niitä kuosillisia on niin mukava tehdä :D

Krista kirjoitti...

Ihania, olet ollut taas ahkera! =)
Oma ahkeruus on jossain talviunilla...

suskunen kirjoitti...

Isot kasat kivoja paitoja, ja toi alinkuva on ihan kuin suoraan 70-luvun kotialbumista :))