Sivun näyttöjä yhteensä

17.2.2012

Moka ja pino;)


Silppusin kankaanpalasia ja samalla kokeilin uusimman OB Mail Express tunikan kaava. No minä mokasin, jäi niin hassusti se kaulus että leikkasin pois (joo leikkasin, kun en jaksa purkaa) ja ompelin uudelleen tavakauluksen. Muutenkin palapeli mekkonen, kangas vain niin ihana että varmasti käyttöön pääse. Itselle muistoksi että älä kokeile mitään uutta jos rättiväsy päällä!
Näin se istuu paremmin;)

Pino paitoja sain kankaanpaloista, kaksi alimmaista on esikoiselle ja muut tytölle näin ajateltuna että jää pojullekin joskus. Ei tietenkään ole ommeltu samana päivänä!!! Muutenkin oma olo todella väsy, miten ihmeessä te muut jaksatte kenellä vielä 5 tai ennemmän lasta? En halua valitta ja pois en vaihtais mitään, mutta hankalalle se arki tällä hetkellä tuntuu...

Kaiken lisäksi en ymmärrä bloggeria! En saa lisättyä yhtään uutta blogia, ei anna poista mitään blogilistalta, en näe edes kaikkien lisämien blogien päivytyksiä ja kommentoiminen on muuttunut todella hankalaksi. Huhhh mikä ärsytyshuippu!

17 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Minulla ei ole "kuin" neljä lasta, mutta kyllä silloin kun kuopus oli pienempi niin oli samoja ajatuksia, kaikki tuntui hankalalta ja vielä kun pikkuinen ei nukkunut öitään niin arki oli tosi raskasta hetken aikaa. Nyt kun pieninkin on kohta 2 niin alkaa helpottaa ja jää jopa aikaa ja energiaa tehdä asioita. Jaksamista arjen pyöritykseen sinulle♥

Mieli kirjoitti...

Kiva mekko ja upea paitakasa! :)

Blogger toiminut mulla ihan normisti, mutta tuo uusi varmistus on niin ärsyttävä!

Tsemppiä ja jaksamista sinne arjen keskelle! :)

Katja kirjoitti...

Ei tarvinut ees kauheaa väsyäkään, kun itte ompelin tuota samaista kaulusta, mutta ei ollut minusta toimivin kaula-aukko. Jätin kyllä sen tunikaan, mutta en aio toistamiseen tehdä sellaista! Mutta kivastihan sie sait sen "korjattua"...mukavaa tässä ompelussa on, että saa käyttää luovuutta...saa korjattua virheitänsä. Vaikka eipä se kyllä sillon siltä tunnu, kun tilanne päällä!!! Jaksamista arkeen!!! Onhan se toki välillä melko haipakkaa tämä lapsiperhearki...mutta ittellä helpottaa, kun saa sen purnata ääneen silloin, kun siltä tuntuu. Voimia!!

Hanna kirjoitti...

Hieno lopputulos, vaikka vastustikin ompelu!! :) Ja mukava pino paitoja!!

Vaikka itsellä on vain kolme muksua, niin välillä kyllä väsyttää ja kiukuttaa ym.. Ite yritin vitamiinikuurilla itseäni piristää, saapa nähdä auttaako..

Sitä paitsi mun mielestä sulla ainakin ompelutahti on kuitenkin ihan huippuluokkaa!!

Ja kommentointilooran sana-arvaus kertaa kaksi ärsyttää muakin, ei tahdo saada selvää sanoista.. itsellä ei mokoma sanojen-arvaus ole edes päällä ollut koko aikana!

Mia kirjoitti...

Mulla on vain kaksi ja oon silti rättiväsynyt välillä... Eikös nelilapsisen perheen äidin pakettiin kuulukin väsymys? =) Pikkuhiljaa ripotellen sun lapset aloittaa jo kohta koulun ja alkavat olla itsenäisempiä.. Ehkä silloin viimeistään alkaa väsymys laantua!

Tsemppiä jaksamiseen! Kesää kohti valo antaa lisää energiaa! :)

Silti taas jaksan ihmetellä, että näin paljon kivoja juttuja kerkeät ommella! :) Ihania mekkoja edellisissä postauksissa!

Anonyymi kirjoitti...

Jube armas kleidike volangiga ja marudad pluusid.See punane valge triibuga lahe, erineb teistest, kas uus kangas?
Roman Erikuga suusatamas, mina Annaga kodus, oo oli 6udukas, ei mina jaksanud kaasa, v6ib-olla homme. k6vad kallad ja jaksu!

Caorann kirjoitti...

Mä olen ihan poikki, vaikka lapsia on vain kaksi. Nyt onneksi arki näyttää nyt vähän helpottaneen, kun nuorempi täytti vuoden ja esikoisen mustasukkaisuus on vähenemään päin. Joten hattua nostan kaikille useamman lapsen vanhemmille!

kewa kirjoitti...

Kiitokset ihanaiset!!! Vertaistukea parhaimillaan!

pikkukiiski kirjoitti...

Mulla ei oo "kuin" kolme lasta ja välillä tuntuu että siitä huolimatta on ihan hyytelöä eikä jaksais tehdä mitään (vaikka sit kuitenkin tekee ;) ). Ja tosiaan ONNEKSI on kohta KESÄ sit elämä tuntuu taas helpommalta kun on valoa ja lasten kanssa ulkoilu on helpompaa :) Tsemppiä arkeen!

AnniP kirjoitti...

Kylläpä on reippaan keväinen paitapinkka, ihania! Minä juuri suunnittelin hihattomia sarjatuotantoon kesän varalle. Ja kumma kyllä, en muista koska meillä olisi ollut lasten kanssa näin helppoa kun nuorin täytti 2 ja vanhin lähti kouluun. Vauva-aika se väsyttää ainakin minua mutta onneksi se on ohimenevää!

kewa kirjoitti...

Ohh, toivoa siis on että helpottais;) Pikkukiiski, Sinä se Sissi olet että yksin arkea pyörittelet. Sen ainaisen tekemisen tunnistan itsessäkin, mitä ennemmän tekemistä sen vähemmän huomaa väsymystä, en uskalta edes istua, pelkään että ei nouse enää...

Nuksu kirjoitti...

Kivan näkönen pino ja ihania paitoja!
Ja älä välitä, mulla ei oo yhtään lasta enkä silti ehdi ikinä ommella ;)

PikkuHoo kirjoitti...

Onnistunut mekko vaikkakin vastusti! Pitäis itsekkin aloitella tuota teepaita urakkaa mutta taidan siirtää sitä vielä huhtikuulle!

Ja siis kyllä minäkin tunnen itseni väsyneeksi kahden lapsen kanssa. Kuopus nukkuu huonosti ja esikoisella on järkky uhma päällä. Itse pitäisi malttaa mennä illalla aikaisin nukkumaan mutta usein tulee notkuttua tässä koneella. Mutta uskon, että tämä on ohimenevä vaihe kunhan tulee kesä ja kuopus kasvaa niin elämäkin helpottaa! Tsemppiä sinne teidän arkeen!

Anna kirjoitti...

Ihana siilimekkonen ja mahtava pino paitoja :)
Itsekin pitäisi muistaa tuo, että liian väsyneenä ei pitäisi ruveta puuhaamaan tai tekemään ainakaan mitään uutta :)

Salla kirjoitti...

Söpö siilitunika ja kunnioitettavan iso pino paitoja!
Tsemppiä arkeen! Uskon, että on raskasta, mutta pitää vain muistaa nauttia siitä kun saa kuitenkin välillä tehdä omia juttujaan, esim. ommella. Ja välillä ulos tankkaamaan raitista ilmaa ja d-vitamiinia!

Nunu kirjoitti...

Joo on tää lapsiperheen elo välillä aika haipakkaa. Joskus tuntuu ettei koko päivänä ehdi muuta kuin laittaa ruokaa ja siivota pöytää, ehkä välissä pestä koneellisen pyykkiä, ennen kuin saa aloittaa saman rumban alusta. Illalla on niin poikki ettei jaksa ajatellakaan ompeluita.

Blogger piilottelee välillä mullakin noita lukulistan blogeja, välillä koko lista on tyhjä. Sanavahvistus on mennyt ihan älyttömäksi, kun ei tahdo mitään selvää saada ja vielä pitäis kaks sanaa arvata.

Ihania ompeluita oot taas tehnyt! Ei voi kuin nostaa hattua miten ehdit kaikkea!

Kärt kirjoitti...

Jõudu-jaksu ja palju kallistusi. Võiksid mõne lapse meile siia maale hoiule saata :-)?