Sivun näyttöjä yhteensä

3.9.2013

Mustikka





Olen rakastunut, mikä mainio kuosi!  Näkyy miten harvoin kurkkan kangaskauppoihiin, tätä on ollut myynnissä jo tovin, Viljamin Puoti oli ostopaikka. Halusin heti jotain itselle, surautin uusimman OB kaavalla mekon ja siitä tuli kamala, saksisin sen pojulle yökkäriksi. No olipa vielä kangasta joten sain mekonkin, kaavamuutoksilla tosiaan. Huoman miten vaikea on löytää sopiva=istuva kaavaa, miten erilaiset me kaikki muodoltaan ollaan. Muistoksi itselle-hihoja yläosasta levennetty ja pituutta lisätty TOSI paljon, vyötärö kavennettu ja alaosa pikkaisen lyhennetty, koko oli 36. Tuli aikas hyvä, halusin kokeilla ranglamallia kun omistan uimarin leveät hartiat ja en saa tavallisia kaavoja yläosasta istumaan mitenkään. Loppukankaasta nukelle jumppis ja muutama tiskirätti. Esikoinen sanoi halauvansa myös mustikkapaidan, pakkohan on tilata lisää koska se poika varmasti ei tulevaisuudessa paljon mitään ompelemani kelpuutta...


Tytön Martta nukke sai huppumekon ja sukkikset hänen omista rikkinäisitä sukista.

Meil on vanemad poisid haiged. Teine on olnud juba kogu nädala pool-t6bine ja asi läks nii hulluks et ei saanud enam suud lahti, kurgup6letik - 6nneks antibiootid aitavad, kuid öösel haigestus ka esimene. Täitsa imelik, tavaliselt need väiksemad haiged, loodan kohe k6vasti et nad pääseksid. Nii et minul 6mblusmasin suriseb et m6istus pysiks peas. Leidsin jube kena mustika kanga, tahtsin kohe endale kleiti kuid esimene tuli nii jube et l6ikusin pojule pidzhaamaks. No tegin ikka endale ka, muutisn l6iget oma ahvi-kätele ja ujuja- 6lgadele sobivamaks;) Vanim poiss tahtis ka mustika pluusi, ei tea kas pean juurde tellima, harva kui tema enam miskit tellib. 
Plika oli 6nnelik kui Marta nukule kleidi ja sukkpyksid 6mblesin;)

6 kommenttia:

Mieli kirjoitti...

Ihania!
Tuo mustikkafrotee on tosi ihanaa, oma lemppari myös! Jospa vain raaskis tilata ittellekkin... :)

Hanna / Marakantti kirjoitti...

Kaunis kangas kyllä tämä mustikka. Ihania ompeluksia ja olen kateellinen kun joku saa aikaiseksi/osaa ommella myös nukeille vaatteita. Meilläkin olisi tytöt ikionnellisia :)

Niina kirjoitti...

Onpas kivan näköiset ja tosiaan kiva kuosi.

Mun Tekemä kirjoitti...

Hauskaa mustikka-kuosia! Tosi söpöjä nukenvaatteita =)

Lotta kirjoitti...

On kyllä ihana kangas! Ja kivoja vaatteita oot ommellu - taitava oot!:)

Ida kirjoitti...

Kiva tunika :)