Sivun näyttöjä yhteensä

2.6.2011

Housut x 2Esikoiselle menin tekemään housuja ja saivat niin lyhkäiset että keskimmäisellekin kohta pienet. Uusi yritys ja erityispitkät resorit, jospa sopis. Ikasyr työkalutrikoo taskuina, keltaista kanttausta (esikoisen lempiväri) ja oliivin sävyinen ruutujoustis viime vuoden ostos Metsolasta. Prässit eteen ja kuminauha / resorit. Kaava on Saimi svetarihousuista muokattu, kyllä näyttä housut rumalle ihan näin, lapsen päälle puettuna iha eri näköiset...
Ja kuulkas, sortuin tilamaan Metsolasta kankaita, miten saa vastusta jos joustofrotee on puolet normaalihinnoista??? Kävin myös EK-ssa ja pettyin taas kangasvalikoimaan, ruma ruma ruma ja kallis kun mikä. Saumurilankoja ja muutaman tavallisen langarullan ostin ja huomasin että niihin myös tullut hirveä hintalisä!!! 

6 kommenttia:

Riitta Sinikka kirjoitti...

Heippa! Täällä uusi lukijasi. Hauskat housut!! ...Tervetuloa piipahtamaan romulyyli-blogissa toivottelee Riitta Sinikka.

AnniP kirjoitti...

Ihanat nuo työkalutaskut :)

Sofia kirjoitti...

Hauskan malliset taskut!

Sani kirjoitti...

Kivat housut :)
Minä kans kurkkailin lastenmetsolan tarjouskankaita. Onneks on nyt vain niin kiirusta, että ei ehdi ompelemaan. Ei tullut houkutusta klikata ;)

Ruohonvihreä kirjoitti...

Mukavannäköisiä housuja! Tuo Saimi-svetarihousun kaava on ollut minullakin kovassa käytössä.

kewa kirjoitti...

Kiitokset, kaava on tosiaan hoikalle lapselle hyvä ja helppo!