Sivun näyttöjä yhteensä

5.6.2011

Topista paidat


Kierrätysompelua taas. Only sienitopista t-paita tytölle ja vihreästä t-paidasta paita. Vihreä on niin kaunis sävy ja liivimekkojen alle ajattelin, kangasta ei riittänyt ja jatkoin keskeltä oranssilla (Hirvimiehen t-paita, samasta paidasta leikattu myös suikaleet nauhankääntäjälle ja hyvin toimivat). Harmikseni kaula-aukko mielettömän iso ja saumuri on rikkonut kankaan, pikkureikiä täynnä kaikki ompeleet... Roskiin menee koko paita. Neulanvaihto edessä siis ja mietin että koska pitäsi saumuri huoltaa? Elokuussa tulee vuosi ostosta ja melkekin jokapäiväisessä käytössä ollut. Miten Teillä???

4 kommenttia:

Inkeliina kirjoitti...

Harmi, että kaula-aukko meni pilalle, on meinaan tosi kivannäköinen paita! Mulla oli saumuri huollossa vähän päälle vuosikkaana (mutta se teki hyppytikkiä ym). Jos saumuri toimii hyvin neulanvaihdon jälkeen niin ei kai sitä tarvii huoltaa?

Noniin kirjoitti...

Minullakin on ollut saumuri 1,5v käytössä, en ole huoltanut (vielä). Yleensä ompelee kaikki kankaat moitteetta, mutta pari kangasta on tullut vastaan joihin tuli reiät. Pieniä, mutta pahoin pelkään että pesuissa ja käytössä suurenevat. Olen laittanut tämän huonon kankaan piikkiin...

Ti kirjoitti...

Kirjoitin tähän todella pitkän kommentin, vaikka piti vain lyhyesti sanoa mielipide. Ompeleminen, koneet ja niiden käyttö ovat sydäntä lähellä ja innostun selittämään niihin liittyvistä asioista aina vähän liiankin innokkaasti. Päätin siis laittaa saumurineuvot omaksi postaukseksi pilvitehtaamo -blogiini. Tervetuloa lukemaan! :)

hanna-naa kirjoitti...

Kuulemma kannattaisi huollattaa kerran 1½-2 vuodessa jos käyttöä on viikoittain. Jos ei itse putsaile sisuksia säännöillisesti, niin silloin pitäisi käyttää kerran vuodessa. Näin olen siis kuullut alan liikkeestä.