Sivun näyttöjä yhteensä

16.6.2011

Kietaisubody


Kietaisubody Ottobre 3/2011 kaavalla, koko 62cm ilman saumavaroja, pidensin hihoja. Tökkii tämä kala kuosi, miksi sen tilasin? Kankaanloppu tuli ainakin tuhottu, hihat pikkaisen lyhkäiset, laitoin resorit ja etuhaaraan lisäsin palasen. Haara on muutenkin kapoinen. Tuli taas todistettu että turha niin pieniä vaatteita ommella kun kirpparilta löytyy uudenverosia pilkkahinnallla. No on ainakin kokeiltu;)

5 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Tuo on muuten ihan totta.. ei ole tullut juurikaan ommeltua ihan pientä vaatetta, kun niin halvalla saa suloisia kirppikseltäkin.

Mutta nätin bodyn jaksoit värkätä!

Carovarium kirjoitti...

totta. ja ne ihan pienet vaatteet ei kerkee mennä käytössä miksikään ennenkuin menevät kirpparille. huomasin että noin 74 koosta eteenpäin harvoin löytää kirpparilta mitään hyväkuntoista, tai ainakaan ei uudenveroista.

Mirka kirjoitti...

Tosi siisti body! Mie en kanssa lämmenny tuolle kuosille oikein. Vaikkakin noin valmiina bodyna on kyllä kivan näköinen!

Peikkomuori kirjoitti...

Kivan näköinen body! Ja tosi siistit kanttaukset :)

Ti kirjoitti...

Minä taas tykkään tuosta kuosista ja väristä. Siihen muuten sopii tosi hyvin tuo limenvärinen(?)kanttaus ja resorit.

Tosi on, että pieniä vaatteita ei kannata tehdä. Meilläkin jäi paljon vaatteita pitämättä, tai ehti kerran olla päällä, kun likan kasvu oli niin nopeaa tuossa vaiheessa. Nyt taas 74-80cm vaatteita ei ole niinkään paljoa käytössä. Äiti taitaa olla laiska tekemään... ja tosiaankin, kirppareilla isommat koot tahtovat olla jo tosi huonokuntoisia ja tahraisia. Ja ylihinnoiteltuja kuntoonsa nähden.