Sivun näyttöjä yhteensä

23.6.2011

Tuunausta taas ja kiitokset! Ihastuttavasta kankaasta ommeltu perus liivimekko /tunika. Isot kiitokset kuuluu Tosimummolle, sain sopivankokoisen kangaspalan, vielä esipesty ja reunat saumuroitu!!!  Upea! Kaava on oma, hihat laitoin yksinvärisestä vihreästä ja keltaiset resorit kun peitetikkikoneessa edelleen ne keltaiset langat. Kaunis kun mikä!

Tämmöinen haalean sävyinen reunapehmuste löytyi hyväkuntoisena kirpparilta joku aika sitten. Ompelin vain sisäpuolelle retrokankaan, kyllä kelpää...
Ollaan menossa reissuun viikonlopuksi, kuusikulmiot mukaan jospa sais jotain ommeltu...
OIKEIN HYVÄÄ JUHANNUSTA!!!

7 kommenttia:

AnniP kirjoitti...

Olen ihastunut tilkkutöihisi <3

TanttaRalla kirjoitti...

Tosi nätti tunika :)

hanna-naa kirjoitti...

Maisematrikoota piti tilata, mutta näyttää loppuneen.. Onneksi kangasvarasto ei todellakaan ole tyhjä :)

Koo kirjoitti...

Ai että mä ihailen sun kärsivällisyyttäsi ommella noita kuusikulmioita käsin. =)

Anulii kirjoitti...

Mahtavia töitä sulla. Ihaillen katselen, miten paljon voi ehtiä tekemää ja niin hienoja käsitöitä! Estääkö muuten se reunojen saumurointi sen, ettei reunat mene koneessa rullalle? Oliko muuten se lahjaksi tekemäsi liivimekko kovin leveä? Olen itse tekemässä myös siitä mekkoa lahjaksi.

kewa kirjoitti...

Kiitokset! Anulii, mekko oli ollut melkein sopiva, tyttö on kovin hento, olisin voinut ommella ilman saumavaroja. Minä saumuroin koska se on niin helppo ja nopea tapaa huolitella, kyllä ne pesuussa valitettavasti edelleen menee rullalle pikkaisen.

Tiina kirjoitti...

Sinähän nopsasti sait maiseman mekoksi!! =)

Kyllä ne reunat mun kokemuksen mukaan vähemmän rullautuu kun saumuroi, mutta lähinnä mahdollisen purkautumisen/rummussa nukkaamisen vuoksi saumuroin aina kaikkien kankaiden reunat ennen pesua.