Sivun näyttöjä yhteensä

10.6.2011

Shortsit ja mekkonen


Polvihousuja tytölle, polvet verellä joten parempi että on polvihousut, eikä shortsit. Muutenkin nokkoset ja hyttyset on saanut raukan jalat ihat turvoksiin, mutta menoa ei haitta;) Rypytysmekon minäkin kokeilin, leveä tuli mutta silitäessä kai kutistuu... hauska ja aika helppo oli, rullapäärmet reunassa ja nauhankääntäjällä ommeltu resoripätkät olkaimeksi.

5 kommenttia:

Erja kirjoitti...

Kivoja vihreän sävyjä!

TanttaRalla kirjoitti...

Hyvinhän se rypytys onnistui :)

Sani kirjoitti...

Vau mitkä määrät olet taas ehtinyt 5pv aikana postailemaan :)
Ihania niin kaikki!!

Ti kirjoitti...

Äääh. Olen kommentoinut tähän jo pari kertaa ja molemmilla kerroilla kommentti on hävinnyt.

Eli uusi yritys vielä kerran:

Yksiväriset polvihousut ovat kivoja ja käytännöllisiä. Pitäisin itsekin. :)

Rypytys mekko on nätti ja varmasti mukava päällä. Mekko ei varmaan silittämällä kapene, mutta se on helppo kaventaa sivusaumoista, kunhan kuminauhojen päät varmistaa ompeleella tai, jos mahdollista, solmii ne (tuossa näyttää olevan niin useita, että se on varmasti työlästä). Kavennus on kätevä tehdä viistosti helmaa kohden 'häviten', niin rullapäärme säilyy ehjänä.

Tuo rullapäärme on muuten sellainen juttu, mitä kaipaan vanhassa kunnon saumurissani. Vasta seuraavaan malliin tuli rullapäärme ja sekös harmitti, sillä kaverini hankki saumurinsa hiukan myöhemmin ja hänellä oli koneessaan se.

Tuon tyyppisiä mekkoja oli muuten myös silloin, kun olin pieni. Itselläni oli siniruudullisesta puuvillakankaasta valmistetut. Harmi, kun niitä ei ole säilytetty, vaan ne on kierrätetty sukulaisille ja tutuille.

kewa kirjoitti...

Kiitokset! , ja kiitos Ti avusta, katsotaan että jaksaanko kiristää tai jätän odottelemaan ensi kesää;) Ja myös minulla on ollut tämmöinen rypytysmekko lapsena;)