Sivun näyttöjä yhteensä

15.6.2011

Omenoita


Löysin kirpparilta Marimekon 140cm koon omenapaidan eurolla! Meillä on samanlainan kesälätsä ja kuosi on varmasti yksi minun Marikmekon lemppareistä (ei tykkä isoista kuvioista eikä raidoista). Rypytin paidan mekoksi, hihoista pikkaisen leikkasin pois ja kuminauharypytystä sinnekin muutama rivi. I LIKE
 Poikien leikkipuiston yksi hoitajista toi meille pussillisen oman pojan vanhoja lelu-pyssyjä ja kiitokseksi meni kesäkassi ja pikkuinen meikkipussi edellisen postauksen mekon kankaasta.

Leidsin kirbult euroga Marimekko 6unapluusi suuruses 140cm. Meil samasugune soni ja 6unad on minu lemmikud (Marimeko suured kujundid ja triibud ei meeldi mulle kohe yldse). Nii et tegin pluusist kleidi, l6ikasin käistest tyki kyljest ja 6mblesin keskele mitu rida kummi-6mbluseid (no mis see eesti keeles oleks, alaniidiks on 6huke kumm ja tuleb selline veniv krookepind). Meedlib mulle väga, kaelus saaks olla väiksem kuid ei hakanud seda trimmima.
Poiste yks hoidjatädi t6i oma lapse vanu mängupysse terve kotitäie meie ryblikutele ja tänutäheks tegin sellise koti-seti.

6 kommenttia:

TanttaRalla kirjoitti...

Tosi kiva mekkotuunaus :) Tykkään kanssa tuosta kuosista!

Sani kirjoitti...

Nätti :)

Koo kirjoitti...

Nätti tuli paidasta!
En muuten olisi tunnistanut Marimekoksi...

hanna-naa kirjoitti...

Hieno tuunaus :)

Nuksu kirjoitti...

Todella hyvä löytö! Ja hyvä tuunaus.

Elisa kirjoitti...

Voi kun tosi söpö mari-tuunaus! aivan ihana :)