Sivun näyttöjä yhteensä

26.7.2011

Isot!Jättikassi lelujen säilytykseen (Marimekko Surrurr kirjasta idea), sisäpuolella vakosametti ja ulkopuoli Ikea kangas. Tuli niin valtava että tyttönen voi siinä kevyesti keinua;) Ja saumurisilppua yms kangaspaloja oli niin paljon että pakosta yksi iso lattiatyyny...

Kietaisupaidan kokeilu. Hyvä että kokeilin, narut meni väärin mutta nukelle sopiva;) Metsola froteetilkut, kaava Ottobre 5/2006, koko 50cm. Taustalla iso lattiatyyny jo käytössä, pojat ottivat laskuvarjohypyn patjaksi;)

Suur-suur kott mänguasjade säilitamiseks, sama Ikea kangas millest kardinad ja seespool kirbukalt leitud samet. Tuli nii suur et plika saab sees kiikuda;) Kangatykke ja overloki prahti oli taas nii palju tekkinud et pidin suure p6randapadja tegema. Poisid juba v6tsid hea meelega langevarjuhypete aluseks;) Titele proovipluus, nöörid läksid valesti kuid nukule k6lbab.

5 kommenttia:

Taija kirjoitti...

Onpa kivan mallinen kassi ja kangas näyttää tutulta! Ompelin juuri kaverille paneeliverhot samasta kankaasta ja tykästyin kuosiin kovasti :-)

SA kirjoitti...

Noi lattiatyynyt vois olla aika käteviä. Mullakin ollut monesti mielessä, et pitäis muutama tehdä, ylläripylläri vaan ompahan jäänyt nekin tekemättä.

Ihana tuo viimenen kuva, täynnä elämää=)

TanttaRalla kirjoitti...

Onpa kätevä kassi, sinne voi äkkiä kerätä lelut piiloon :) Tykkään myös tuosta kankaasta. Mistä muuten tuollaisen kirjan olet hankkinut?

kewa kirjoitti...

Kiitokset! Kätevä on laukku tosiaan kirja on Mari Savio & Kati Rapia SURRUR Tee oma Marimekkosi. Lainattua kirjastosta, kaupassa (myös nettikaupoissa myydän) minulle, pihille, liian arvokas;)

Ruohonvihreä kirjoitti...

Tosi ihanan retro tuo paita! :)