Sivun näyttöjä yhteensä

19.7.2011

Makuupussi nro 2

Toinen makuupussi tuunaten. Vetoketjykin tuli olikein päin, hehhh;) Kirpulta löytyi joku aika sitten tosi muhkea makuupussi eruolla, kuosi vain aika kasaria, vihreällä nallet... Ompelin sisäpuolellekin  ihanan pehmeän retrolakanan ja päällys joku verhomainen kangas. Oikein upeat kuosit molemmat, huutislöytöjä. Tuli lämmin pussi;)


Vanhojen lakanoiden uusi elämä... Paita löytyi kirpparilta, tosi siististi ommeltu mielestäni Gynther kaavalla ja niin kaunis kuosi. Housut surautin aamulla, olis saanut olla pidemmät. Parhaat vaatteet lämmössä, suojavat mutta vilpoista ja niin pehmoiset.

10 kommenttia:

Delfia kirjoitti...

Aivan ihana makuupussi. Miten teet tuon, purat vetoketjun ja mitäs sitten? :) Tekis mieli itekkin kokeilla.

Sofia kirjoitti...

Ihana makuupussi tuli :) Ja huippu uusiokäyttöä myös housuissa!

Pilvi kirjoitti...

Tulipa kaunis makuupussista!

Heidi kirjoitti...

Ihana kangas tuossa makuupussissa!

Nuksu kirjoitti...

Kivat housut ja ihana kuosi makuupussissa :)

kewa kirjoitti...

Kiitokset, kankaat ovat upeita tosiaan.
Delfia, minä puren vetoketjyt ja sen verkkomaisen reunasuikaleen kokonaan pois. Tikkasin sisäpuolelle kankaan ja ulkokankaan käännän nurinpäin pohja vasten (oikeat puolet vastakkain), sinne väliin vetoketjy (hammastus näyttä sisäänpäin ja vetoketjyn nurjapuoli on pohjakankaanpäin). Neulasin kiinni ja ompelin vetoketjypaininjalalla, jätin kääntöaukon yläreunaan, vetoketjy päät omplein käsin. Kääntöaukon sulkesin käsin ommellen ja tikkasin koko makuupussi sisäompeleiten mukaan. Oikein hyvä kuvallinen ohje löytyy http://kukikkaatkuosit.blogspot.com/2011/02/makuupussi-mieleiseksi.html

AnniP kirjoitti...

Makuupussi on ihan täydellinen! Ja kesävaatteet suloisia.

suskunen kirjoitti...

Ihana makuupussi! Itsekin pistin yhden äippis makuupussin jemmaan siltä varalta että jos joskus olis pikkuinen vauva taas :) Sais kans tuunata tähän tyyliin!

Kiukkuiita kirjoitti...

ihana on kyllä tuo makuupussi! pitäisi itsekkin kyllä kokeilla, tehdä vaikka lasten nukelle. saako sinulle muuten laitettua sähköpostia, olisi yksi juttunen ;)

Unikuu kirjoitti...

niin ihania sulle. makuupussi on tosi hieno. ehkä munkin pitää tuunaa noi lasten makuupussit.. toinen on ainakin aika tylsä.