Sivun näyttöjä yhteensä

22.7.2011

Meikkipussi


Meikkipussi kokeilu. Anteeksi ryppyisyys;( Välissä ohut vanu ja vuorena Ikea kerni, sisällä 4 taskua. Shampo yms mahtuvat hyvin, pikkaisen iso ehkä tuli mutta ystävä rakas huoli kuiteskin itselle;)
Hoitoalustoja vauvalle, taustalla kerni, päällys frotee ja flanelli. Saumurilla yhteen surautettuja.
Ja viimeinen masukuva,(kuukauden kuluttua saatta meillä olla viimeinen muksu perheessa), huhhh miten likaiset peilinovet;) Paita (kirppislöytö eurolla) oli muuten pitkähihainen, pätkasin ja laitoin valkoiset resorit. 

11 kommenttia:

irinka kirjoitti...

Ihania hoitoalustoja! Onko turkoosi- ja oranssi-kuvioiset jotain kirpparikangaslöytöjä vai saako jostain (mistä?) noin ihania froteita?

Ti kirjoitti...

Sievä meikkipussi ja voi että kun olisi ollut itselläni noin kivoja hoitoalustoja. Tein vain vanhasta vaaleanpunaisesta joustofroteelakanasta kaksinkertaisena, ei edes tullut mieleen laittaa alapuolelle kerniä -nyt se on jo myöhäistä, kun pikkulikka on jo niin iso.
Tsemppiä viimeiselle kuukaudelle :)

kewa kirjoitti...

Kiitokset! Turkoosi kernikangas on Jyskista, ei ollut paha hintakin, muistakseni 6,90m. Oranssi, keltainen frotee ja pupu flanelli on kirppikselta, eläinkerni Virosta;)

irinka kirjoitti...

Oi, tuo turkoosi olikin kerniä...pitäisköhän käydä katsomassa onko täälläkin :D
kiitos!

suskunen kirjoitti...

Mäkin tein aikanaan kakkoselle hoitoalustoja. Tai oikeastaan hoitoalustan päällisiä. Ihan saman mallisia lakanakankaasta vain. Oli helppo viskata pyykkiin ja ottaa uus tilalle kun meni likaseksi :) Aivan ihania nuo kuosit!

TanttaRalla kirjoitti...

Ihania! Tuollainen isompi pussukka on itelläkin ollut mielessä, mutta ei ole vaan saanut aikaiseksi.

Mua niin hirveesti harmittaa näin jälkikäteen, kun innostuin ompelusta vasta nuorimmaisen vauva-ajan oltua ohi. Jäin niin paljon kivoja juttuja tekemättä :(

Riitta Sinikka kirjoitti...

Hyvää viikonloppua, toivottaa romulyyli-riitta.

Sani kirjoitti...

Sinä se taas ehdit :)
Ihania ompeluksia!!

The Sun kirjoitti...

Tänud veelgi meigikoti eest :9)! Super!

pikkukiiski kirjoitti...

Ihania ompeluksia ja ihana masu :)

kewa kirjoitti...

Kiitokset;)