Sivun näyttöjä yhteensä

18.7.2011

Minun värit
Oi miten paljon minä tykkän tästä vihreästä ja oranssista!!! Metsolasta tuli alkukesällä resorin sijaan suikale froteeta. Kyllä resorikin saapui mun huomautuksen jälkeen ja sain tämän 60cm palasen -30% alella. Vauvalle tein haalarin, muokkailin Gyntherin kaava pikkaisen, käden- ja hihansuut kiinni, koko n 56/62cm. Sisällä kirppulöytö college, on kyllä huono laatu mutta kiva väri. Peitetikkikoneella reunat ja oli aikamoinen työ, paksu kanttaus mutta kone meni laulaen, hehhh;) Nepit vain ei tahtoo pysyä;( Norsuapplikaatio samanen college, frotee tai velour olis ollut parempi mutta ei löytyy minulla enää..
Ja ne napit? Että pesussa vuori ja päällys pysyis kasassa;)

Lemmik värvid, mururoheline ja porgandioransh. Suve alguses tuli netist tellitud kangapoest sooniku asemel väike tykk froteed, soonik saabus minu märkuse peale ja sain selle froteegi veel 30% odavamalt. Titt sai kombeka, sees kirbukalt leidunud dressiriie, paha kvaliteet kuid kaunis värv. Kattemasinaga ääred ja käed-jalad kinni, suurus 56/62cm, trukid vaid ei taha pysida nii paksus kangas;( Nööbid hoiavad voodri paigal;)
Suurem poiss veel pool-t6bine, silmad kuidagi haige lapse omad. Plikal vist tuleb alahammas, sellest palavik, söök ei maitse, ainult joob ja istub syles. 

7 kommenttia:

TanttaRalla kirjoitti...

On kyllä kivannäköinen haalari, vaikka en vihreän ystävä olekaan! Meillä kun ei noita vauvoja enää ole odotettavissa, niin voisikin nukelle kokeilla tuon tyyppistä haalaria tehdä. Noita neppejä kun on vaippaompeluista jäänyt jäljelle.
Saitko tuon kanttauksen menemään ihan nauhankääntäjällä vai ompelitko kolminkertaisena?

kewa kirjoitti...

Kiitokset TanttaRalla! Nukelle sopii tämä malli mainiosti ja helppo ommella. Nauhankääntäjällä ompelin, aika hidasti meni eteenpäin ja pikkaisen ommel-saumoissa 'autoin' vetämällä kangasta ja paininjalkaa alas painelemalla. Aloituksen ja lopetuksen paikan piilotin koristenauhanpätkän alle;)

aajuska kirjoitti...

Pirteän näköinen haalari! Mikä peitetikkikone sinulla on? Haaveilen josko joskus hommaisin.

pikkupikkuriikki kirjoitti...

On kyllä hieno ja kivat värit!!! Mä oon juuri virkkaamassa vihreästä ja siihen meinasin oranssista jotain eteen...hyvin mätsää yhteen...

kewa kirjoitti...

Kiitokset. Aajuska, minulla on Janome CoverPro peitetikkikone, jouluksi tilasin Virosta, oli halvin siellä ja pk vain 10 euroa, muutamassa päivässä perillä ja asiakaspalvelu oli suomenkielinen!!! Alkukesällä tilasin Englannista nauhankääntäjän ja on kyllä helppo ja nopea ompelu nykyään. Ei ole hirveän nuuka niissä tikeissä ja olen huono säätämään asetuksia mutta kone on toiminut hyvin!

Sani kirjoitti...

Ihana :)

Koo kirjoitti...

Oi kun ihanat haalarit!
Oranssi ja vihreä on minunkin lempparit, suurin osa meidän sisustuksesta on juuri noissa väreissä. =)