Sivun näyttöjä yhteensä

16.7.2011

Vauvalle


Hoitoalusta vauvalle, trikoopalasia tuhoten, ohut vanu välissä ja taustalla kerni.

Vauvapeitto, en tiedä jääkö meille vai etsikö uutta kotia? Taustalla leijona fleece (joskus kirpparilta löydetty) ja turkoosi apina-leijona interlock Ikasyr. Peitetikkikoneella ommeltu yhteen, oranssi kanttaus on trikoo EK palalaarista (löytyi niin leveä palanen että melkein riitti koko peiton ympärille).
Esikoinen ja tyttö ovat kuumessa??? Kesäflunssa kai...

Titele tegin trikoo tykkidest mähkimisaluse, väheke vatiini keskele ja taustaks on vahakangas. Teki 6mblesin kattemasinaga, tahtsin lihtsalt proovida, ei tea kas jääb meile v6i otsib uut kodu. L6vi fleece kirbult leitud. Suurem poiss ja plika on palavikus ja muu pere seal kus aina (hyppavad ja lendavad). Istume siis kolmekesi teleka ees ja joome palju sooja musts6stramahla;)

6 kommenttia:

Sofia kirjoitti...

Suloisia peittoja :)

TanttaRalla kirjoitti...

Kivat peitot! Sulla on näköjään vähän samaa projektia menossa kuin mullakin... tosin en tee tilkkupeittoa vaan nukenvaatteita ;) Vielä jää jäljelle noita pikkutilkkuja, jaksaiskohan sitä alkaa tuollaista peittoa väsäämään...

Koo kirjoitti...

Kivat peitot! =)
Meilläkin on tuota kesäflunssaa vieraisilla, minä ja tyttö molemmat niiskutetaan kilpaa...

Katikatt kirjoitti...

Kiva tuo trikootilkkupeitto! Olen suunnitellut tekeväni vanhoista suosikki t-paidoista tilkkupeiton, mutta en ole vielä uskaltanut siirtyä tuumasta toimeen.

kewa kirjoitti...

Kiitokset, Katikatt, hyvä idea!!! Lapselle olis myös kiva lahja ommella hänen omista (vauvan)vaatteista peitto, muistoja täynnä;)

starfisu kirjoitti...

Löysin tieni blogiisi toisen blogin kautta ja kyllä kannatti :) Ihania peittoja ja käsitöitä sinulla! :)