Sivun näyttöjä yhteensä

16.9.2011

KirjaimiaSalaisen paketin kirjaimet: pojulle haalarit (OB Mustikka haalari muokattuna) ja itselle paita (ilman kaavoja, lempparipaita mallina...tuli ihan sopiva ja on niin ihanan pehmoinen)
Kaikkea ei tarvitse itse tehdä: kirpparilta löytyi ÄP Reima haalari, töppöset ja tumput 5 eurolla, mielestäni uudet kaikki. Tykkään väristäkin!

Hyssyttelemään taas vauvaa. Miten sen ikäinen oikeasti pärjää näin lyhyeillä unilla, tuntuu että jokainen päivä nukkuu vähemmän, pisin uni 2 tuntia ja muuten muutaman minuuttin torkkuja vain!!! On kyllä samanlainen munakello kun keskimmäinen oli. 

15 kommenttia:

Nuksu kirjoitti...

Oi miten ihana kirjaimia haalari!

Mieli kirjoitti...

Ihanat haalarit ja paita! Ja voi vitsit, missä sun vauvamaha? Noin kapoinen olet, vaikkei synnytyksestä kauan ole, kateeks käy ;)

Hyvä kirppislöytö!

Anonyymi kirjoitti...

Heeei missä sun maha on.... *kateellinen* Olet kyllä niin pikkuinen ja siro :)
Ja ihana tuo munakello -vertaus! :D Meilläkin oli sitten munakello ensimmäiset 11kk, sen jälkeen ymmärtänyt nukkumisen päälle ;)
Tsemppiä arkeenne :)

Aatsipoppaa kirjoitti...

Tosi suloinen tuo haalari!

kewa kirjoitti...

Hehhh, kyllä vielä vauvamaha on jäljellä! Ja toivotaan että tämäkin vauva sitten joskus oppii nukkumaan;)

Ti-ti-uu kirjoitti...

Ihanat haalarit :)

No, näköjään pärjää, meillä 5,5kk tyttö ja nukkuu yleensä 2-3 x 30 min päikkärit päivässä. Ja näin on ollu parin kk iästä asti.. Vastasyntyneenäkin valvo enemmän kun nukkui. Tosin yöt nukkuu hyvin. Toiset ne vaan ei viiti käyttää hyvää aikaa nukkumiseen :D (vaikka äitistä se aika kuuluisa oma-aikakin ois joskus ihan kivaa :D )

Häntähattu kirjoitti...

Ihanuus, mitkä haalarit! Mielessä on ollut kokeilla tuollaisia olalle solmittavia, mutta aina se vaan on jotenkin jäänyt. Nyt nuorimmainen käyttää jo 98 cm vaatteita, mutta kaipa sitä voisi vielä haalarit tehdä...

Ja hieno paita! Ehkä pitäisi uskaltautua itsekin enemmän ei-kaavojen puolelle. Kaavojen kanssa olen saanut itselleni ei-ollenkaan-niin-istuvaa aikaiseksi.

kewa kirjoitti...

No onhan niitä munakelloja muillakin (äidille raskas). Keskimmäinen meillä vain torkkui päivisin 15min-30min, yöt maxim 2h pätkissä, poju samanlainen, noidankehä valitettavasti kun ei jaksais olla hereilläkään hyväntuulisenä...mutta vuoden kuluttua ehkä asiat toisin;)

TanttaRalla kirjoitti...

Hienot haalarit ja niin jäntevän oloinen vauveli jo! Ja katselin kyllä kanssa, ettei millään uskoisi että pari viikkoa sitten olet synnyttänyt...varsinkin kun ei eka synnytys kuitenkaan ollut ;)

Koo kirjoitti...

Tosi kiva haalari ja ihana tuo sinun oma paitasi.
Kuvasta ihmettelin samaa kuin muutama muukin, kuin ihmeesä voit näyttää jo nyt siltä, ettet olisi tehnyt yhtäkään lasta??
Heh "munakello" =D, tuota en ole vielä kuullutkaan mutta just sellainen meidän neitikin oli. Toisaalta ensimmäisen huonosti nukutun vuoden jälkeen tuo on nukkunut jo melkein viisi vuotta oikein hyvin ja vieläkin maistuu jopa päikkärit... =)

suskunen kirjoitti...

Itekkin sain tota kirjainkangasta ja mukavia lopputuloksia!! Mietin jos itse tekisin siitä pyjaman pikkusemmalle pojalle! Ja aivan ihania noi alimmankin bloggauksen jutut!! Tollaset peitot on niin kiva ^__^

Meeri kirjoitti...

Voi miten suloiset haalarit. Ja vauva on ihana. Voimia arkeen.Vauva-aika on ohi, ennenkuin huomaatkaan.

Erja kirjoitti...

Tosi hienot kirjainompelut!

Mia kirjoitti...

Yhdyn edellissiin: Mikä vauvamaha?! :) Ihana haalari ja paita!

Kirsi kirjoitti...

Oi että miten ihanat haalarit ja kiva paita =) mä täällä kuumeisesti ootan että pääsisin kanssa ompelemaan haalareita kunhan toi nöttönen älyäis tulla ulos, nimim. RV41 =D Meillä esikoinen oli kanssa outo vauva, nukku ekat kunnon päikkärit 7kk vanhana, siihen mennessä otti vaan päivisin 30 min torkut kerran päivässä. Onneksi yöllä älysi nukkua vähän enemmän, mutta herätteli myös silloin tasaseen tahtiin... Joten voimia sinne ja toivotaan että pian helpottaa, viimeistään kun muuttavat pois kotoa =)