Sivun näyttöjä yhteensä

14.9.2011

Salainen paketti

Ikasyr'in salainen paketti on mieluinen!
Keskimmäisen lempiväri on musta ja tilasi itselle paidan heti kun näki robotti-kankaan. Erittäin pehmoinen ja laadukkaan oloinen, kuosi myös kiva!
Erittäin helppo on rakastaa nukkuvaa lasta...
Pikkaisen vaikeampi on rakasta iltamyöhäisellä itse väsyneenä ja flunssaisena pari tuntia putkeen huutava vauvaa...Mutta rakastetaan kuitenkin!!!
Keltainen villahaalari ribbi-merinovillaa, koko 68cm ja keltaista vetokejyä tietenkin ei ollut...

10 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Tosi kiva kangapaketti tuli kyllä.. Harmittaa etten tilannut...

TanttaRalla kirjoitti...

Kivan näköisen paketin olet saanut!

Onko tuo merinovillaribbi Myllymuksujen? Onko kauhean löröä ommella? Kuvassa ainakin näyttää hyvältä. Olen monesti miettinyt, että uskaltaisko sitä tilata leggari- tai paitamateriaaliksi, toistaiseksi on kokemusta vain siitä interlockista.

kewa kirjoitti...

Kolmas salainen paketti ja ei ole koskaan pettynyt!!! Merinovillaribbi on Myllymuksuilta, tosi ohkainen ja lörppä mutta minä tykkään, ohkainen mutta pehmeä. Kaavoja pitää pienentää jos tästä ompelee.

Tiina kirjoitti...

Onko noissa salapuketeissa paljonkin alhaisemmat metrihinnat kuin normaali-kangastilauksissa? Pihinä kiinnostaa, mutta toisaalta hirvittää että sitä kautta saa kankaita jotka ällöttää, ja jäävät vain nurkkiin pyörimään.. =)

Niin totta, nukkuva lapsi on kyllä niin suloinen. Ja olen pökrätä joka kerta kun näen nuo sinun vaunusi!!! Sniiiif, myy ne mulle. ;)

Mieli kirjoitti...

Tuota robottikangasta olen ihaillut monesti! Muusikolla on asennetta! :)

Ihana haalari vauvalla ja voi kuinka on jo kasvanut! :)

The Sun kirjoitti...

Saage ruttu terveks!

kewa kirjoitti...

Tiina, minä en mittaillut kankaita, mutta varmasti on edullisempi näin, paljon niitä kokonaisuudessaan kyllä on! Vaunuja tarvitaan vielä, rullattavia ollut kaikki ne meidän kakarat;) Ja kankaat, erityisesti se vakosametti sais olla paremmin. Mutta muistan Sinut kyllä ja ilmoittelen jos olen niistä luopumassa...

PikkuHoo kirjoitti...

Nää salaiset paketit on kyllä huippuja, sullakin tosi kiva paketti. Teidän vauva on varmaan kasvanut jo hurjasti, jotenkin näyttää siltä (mutta pieni se silti vielä on :D)

Mieli kirjoitti...

Sinulle on tunnustus blogissani! :)

*marjuska* kirjoitti...

Ihania kankaita!
Usein olen ihaillut näiden pakettien sisältöä blogeissa mutten kertaakaan ole tilannut.
Pitäisi kyllä joskus tilata. Ilmoitellaankos jossain milloin noita paketteja on saatavilla? Nyt ei ainakaan Ikasyrin sivuilla ollut mitään tietoa.