Sivun näyttöjä yhteensä

3.9.2011

Tunika ja yöpukuRetropallot tuhottu, tunikan leikkasin samalla kun haalarit, jäi vain ompelu ja se onkin nopea homma;) Kaavapohjana samainen OB paita millä kaikki tytön jutut teen, koko 92cm, pidennän vain hihoja ja muotoilen alareunan niin miten kangas antaa periksi. Tuli aika pitkä malli mutta hihoihin ei riittänyt. Resorikankaasta jatkeet (ei halunnut tuplaresoria, olis ollut liian paksu, yksinkertainen resori ja ompelukoneella ompelin käänteet).

Tilkkulaatikkon tuhouksena vielä yöppäri tytölle. Pehmoinen ja ohkainen raidallinen trikoo on euron kirpparilöytö, on pyörinyt luvattoman kauan kaapissa, ei oikein ole minun värit;) Yöpuvuksi mainio materiaali;)

Ompeluaika on tosi vähän mutta aina sitä jostain kertyy ja pikkuhiljaa saa jotain helppoa/nopea aikaiseksi. Iltaisin isommat menee 2000 nukkumaan, pikkuinen on nukkunut 2100 saakka, saan tunnin ommeltua, IHANA! Ja jos öisin valvotaan vauvan kanssa, niin äidin päässä pyörii mitä mahtavampia ideoita, että pysyis hereillä ja hyväntuulisenä, hehhhhhh;)

11 kommenttia:

Mieli kirjoitti...

Ihailtavaa ahkeruutta!
Kivat ompelukset jälleen :)

Erja kirjoitti...

Kauniin mallinen tunika ja minä ainakin tykkään yöpuvun väristä.

Nuksu kirjoitti...

Kiva yökkäri!

Ti kirjoitti...

:) Ihana pikkuinen. Ompeluaika lisääntyy sitä mukaa kuin pikkuiselle kertyy ikää.

Yöpuku on just mun värinen! :D

Anonyymi kirjoitti...

Tosi ahkera olet ja noin pikkuinen vauva. Vaikka taitaisi sinulle tulla melkoiset vieroitusoireet jos yhtäkkiä kokonaan käsillä tekemisen lopettaisit. Hauska yöpuku!

glenni kirjoitti...

retropallot <3 ja täytyy ihmetellä miten sä kerkeet vielä ommella - nimim. yhden 1v 9kk:tta vanhan ikiliikkujan äippä :D

Suvi kirjoitti...

Kauniita ompeluksia :)

PikkuHoo kirjoitti...

Hirmuisestihhan sinä oot saanut taas aikaan. Kiva tunika, tykkään nuista pitkistä resoreista!

Hanna kirjoitti...

Tunika minun mieleeni, hieno!

Mun "vauva" on jo 1,4v, mutta muistan kun valvoin ja nukuin vauva rinnalla varmaan monta kuukautta putkeen.. Siitä ajasta jäänyt nimenomaan mieleen nuo omien ideoiden kehittelyt.. mitään en ehtinyt oikeastaan silloin toteutella, mutta suunnitelmat olivat valtavia!! ;) Sinä sen sijaan ehdit tehdä vaikka mitä! :)

Pilvi kirjoitti...

Tosi hieno ja tosi retro tunika! Katsoin ensin tuota ylintä kuvaa että se on oikeasti joku vanha kuva, sinä itse pienenä tms. Tukka ja taustatkin sen näköistä että voisi olla 70-luvulta. :)

kewa kirjoitti...

Kiitokset ihanaiset! Retropallo on tosiaan ihan kun aito 70-luvun kangas ja meidän keittiö tarvitse uudistusta...Ja kun minulla oli yksi lapsi, ei saanut mitään aikaiseksi, aamiaistakin söin vasta kello 1100;) Jotenkin lapset keskenään leikki niin paljon että saan silloin-tällöin ommella!