Sivun näyttöjä yhteensä

26.9.2011

Keltaista
Eilinen yö oli painajainen, 20min unta ja 30 min huutoa, huhhhh, onneksi sain tunnin aamulla nukuttua kun Hirvimies otti pojun (ei kuulkas kuullut edes huutoa...). Nuha ja yskän tapaista, kai vatsakin sattui... Mutta koko tänäinen päivä sitten nukutiin. Päivällä ei pysty itse nukkumaan joten sain ommeltua! Tämä haalari on kohta pieni. Sama kaava hieman isommaksi muokattuna, mallina on muuten nukke. Sisällä tekoturkkis (huhh mikä nukan määrä...) lämmin siis pitäis olla, kantorepun haalari. Peitetikkikone suttailee edelleen ja oli niin paksu että omplein kaksi kertaa kanttauksen, ei siis mitenkään lähitarkastusta kestä ( rumasti vielä ruskeat langat mutta aika on kortilla...).

Pupu haalarin kaveriksi lakki tytölle, tein niin reilun että esikoisellekin iso, ehkä kypärähatun kanssa kuiteskin käyttöön pääse, sisällä microfleece (korvien kohdalla tuplasti). Naru-hattu ainut mikä päässä pysy;)
Kyllä kelpää nukkua kun koko yö oltu hereillä...
Kumpparit kuivuu takan lämmössä;)

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi, voi!

Jaksamista sinulle. Toivottavasti poju alkaisi pikkuhiljaa hoksata milloin on päivä ja milloin yö.

Olipas huikea kuva, kun tyttö retuttaa vauvaa! Noh, tietysti se oli nukke. :)) Ihana keltainen haalari.
peikkiss

Tiina kirjoitti...

Voi miten suloinen haalari!!! Ja voi teidän unia, toivottavasti pian helpottaa!!! =( Olet kyllä melkoinen sissi kun jaksat vielä ommella.

PikkuHoo kirjoitti...

No voi pientä miestä :( Toivottavasti helpottaa pian. Meillä kuopus huusi ensimmäisen kuukauden 7 tuntia päivässä. Käytettiin vyöhyketerapiassa ja siitä oli selvästi apua. Haalari näyttää kätevälle kun nuo jalat ja kädet on umpinaiset ja helpottaa pukemistakin kummasti.

suskunen kirjoitti...

AIVAN ihana toi haalari ja hattukin, voi että! Paljon silti kerkeät siellä vauva-arjen keskellä ommella :) Paaaaaljon jaksamisia!!

glenni kirjoitti...

Voi suloisuus! Kyllä nukkuva vauva/lapsi on aina kaunis <3
Ja aivan ihania ompeluksia taasen! Täytyy ihmetellä miten sä jaksat!

Tiia kirjoitti...

Ihana aurinkoinen haalari, sitä katsoessa tulee hyvälle mielelle. Toivottavasti yökukkumiset siellä helpottavat ja saisi äitikin nukuttua.

AnniP kirjoitti...

Voi, minäkin haluaisin tuollaisen haalarin. Varmasti ihan paras kaukalo- ja kantoliinakäytössä. Toivotukset paremmista öistä täältäkin!

Koo kirjoitti...

Hieno haalari!
Tsemppiä vauva-arkeen, toivottavasti saat nukkuakkin. =)

Suvi kirjoitti...

Kauniita ompeluksia ja tosiaan, että vielä yövalvomisten jälkeen jaksat ommella :) täytyy hattua nostaa :) millä kaavalla teet tuon hatun, ihanko tavallisella kypärähatun kaavalla? tosi hauska! :)

Katalaiina kirjoitti...

Tsemppiä yökukkumisiin, toivottavasti pian helpottaa.
Ja haalari on aivan ihana!

Mun Tekemä kirjoitti...

Olipa ihania kuvia. Jaksamista arkeen! Todella söpö haalari...