Sivun näyttöjä yhteensä

21.9.2011

Peitetikkikone suttua, apua!!!


Olen näköjään kehunut peitetikkikoneani (Janome coverpro) ihan liika, eilen alkoi tekemään suttua ja neuvoja kaipaan.... Alapuoli on ihan suttuinen vaikka mitä kokeilis... Neulat ja langat vaihdettu, putsattu on, mikään ei auta. Päällystikki ihan ok, alapuolella sekämelska ja kaikki alkoi ihan kesken  tavallista ompelua??? Voihan V****

7 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Höh, en osaa auttaa kun ei ole kokemusta peittareista! :(

Riitta Sinikka kirjoitti...

Edelliseen postaukseen..ONNEA!!

Mirka kirjoitti...

Onko siulla ihan uudet neulat ja just ne mitkä lukee siinä peitetikkikoneessa? Miulla on sama kone ja ite tuskailin tuon ongelman kanssa joskus kesällä. Ostin sitten täsmälleen ne neulat mitkä lukee siinä neulojen yläpuolella ja sen jälkeen on toiminut. Heh, no ei varmaan enää tän hehkutuksen jälkeen toimi...

Tosin miulla normiompelukone ei kiristä lankaa. Silloin alalangasta ei tule siistiä aina. Hermo menee sen masiinan kanssa ihan totaalisesti!

Ti kirjoitti...

Tuo suttu näyttäisi kuitenkin ihan siltä, että neulalangoissa ois häikkää? Meneekö ne ihan oikein? Meneekö langat kiristyslevyjen välistä? Säädöt ok? Äh. Pitäis olla kokeilemassa itse, niin osaisi sanoa. Aina sama juttu. :)

Anonyymi kirjoitti...

Miten sait ongelman ratkaistua?

kewa kirjoitti...

Pakko sano että en tiedä??? Lankojen vaihto, neulojen vaihto, tuulen suunta eri yms??? Kyllä se kone on aika 'nainen', välillä tuntuu että ei tee mitään mutta suttyuilee ja toisinaan tekee niin kaunista tikkia. Oikeat neulat aika tärkeä ja ensimmäisenä ne aina vaihdan jos jotain ongelma tulee, Scmetz HAX 705 koko 80 minulla.

kewa kirjoitti...

schmetz neula