Sivun näyttöjä yhteensä

29.9.2011

Näköala;)

 Kiitokset kaikille!!! 
Pieni potilas voi jo varsin hyvin, ainakin jaksoi eilen illalla huuta ihan vanhaan tapaan;) Hoitajat ja lääkärit jo tietää että tempperamenttinen ja raivokas kaveri kyseessä...
Pakko oli laitta kuva huoneen ikkunasta, 9.kerroksessa on parhaat näköalat merelle,  melkein kun hotelli, ruokakin tuodaan huoneseen;)
Tämmöiset villasukat sai poju sairalaasta lahjaksi! Ihan mielettömän söpöt ja minulla ei ollutkaan niin pieniä sukkia kotona, neulomisen ei riittä aikaa. Upea lahja, kiitokset en tiedä kenelle?!
Aika ei käy pitkäksi, Hirvimies toi tilkkutyölaatikkon. Ompelin tätä synnytyssalissa, ovat todella pienet kuusikulmiot ja katsotaan mitä tästä tulee, värejä ainakin löytyy ja kaikki ne piennimmät tilkut saa tuhottua...

Pojul on parem, eile 6htul jaksas juba mitu tunti kisada vanal moel! Hoidjad ja arstid juba teavad et temperamentne ja vihanen väikemees;) 
Pilt meie toa aknast, nagu hotellis, toit tuuakse nina alla ja milline vaade merele;)
P6dramees t6i käsitööd, imetillukesed kuusnurgad, seda 6mblesin synnituspalatis;) Vaatame mis sellest tuleb, värve on ja k6ikse pisemad kangapalad saan siia kasutada. 
Sokid saime haiglast kingituseks, nii nunnud tillukesed ja minul polnudki nii väikseid kodus. Suured tänud siis kudujale!

9 kommenttia:

Koo kirjoitti...

Hyvä, että pikkuinen voi paremmin. =)
Ihanat sukat. Mahtavaa, että ihmiset jaksaa tehdä käsitöitä lahjoitettavaksi pienille potilaille.

Jonna kirjoitti...

Multa oli mennyt ihan kokonaan ohi sun edellinen postaus!! Rutkasti paranemisia pienelle potilaalle minäkin täältä lähettelen! Ja hyvä homma että olette saaneet avun korvatulehdukseen :) nämä lasten sairastelut saa aina mun sydämen ihan syrjälleen..

Ja voi vitsit että korvatulehdus on kipeä! Sain itse tulehduksen vuosi sitten syksyllä (kuvitella!!!) toiseen korvaan ja se oli siis niin kipeä etten yhtään ihmettele kun lapset ovat silloin todella itkuisia..

Ja söpö haalari! :) Täytyypäs itselläkin vilaista tuota kirjasta kunhan saisin sen kirjastosta käsiini :b

Mia kirjoitti...

Kiva, että poika voi paremmin! :) Ihana peitto taas tulossa!

Carovarium kirjoitti...

kiva kuulla että siellä voidaan jo paremmin :)

suskunen kirjoitti...

Kieltämättä upeat maisemat !! :) Tuo sukkamalli on nimeltään junasukat. Vanhamalli sodanajalta! Siitä on ihan tarinakin olemassa :) Joku opettaja oli muiden tavoin joutunut kiireellä lähteä pakoon junalla ja junassa oli ollut pieni lapsi ilman sukkia niin hän oli purkanut omaa villapaitaansa ja neulonut juuri tämän malliset sukat pienelle :) On muuten tosi käytännöllisetkin sukat!

Nunu kirjoitti...

Kiva kun pikku-potilas on paranemaan päin. Niin olet taas saanut ihania juttuja aikaiseksi sitten viime visiittini, ihan täytyy hattua nostaa!

glenni kirjoitti...

ihanaa, että pojulla on kaikki jo parempaan päin! hienot on maisemat kyllä!

Hanna kirjoitti...

Hyvä, että pikkuinen voi paremmin! Meillä ollut käytössä molemmilla pojilla juurikin tuon malliset sukat, tosi käytännölliset ja ihanat!

kewa kirjoitti...

Kiitokset Teille! Sukat tosiaan ovat ihania ja käytännöllisiä, kiitokset vielä Jonna tiedosta! Upea että on ihmisiä kuka lahjoittaa!!!