Sivun näyttöjä yhteensä

21.6.2011

Onnea on;)



Minulla oli onnea, ihania kankaita SPR kirpparilta, ylimmäinen omenakangas on ollut haaveina varmaan jo vuoden, verhokappa irtosi hinnalla 3 euroa (voi kun sais tämmöistä myös vihreänä, nammmm). Kaksi alimmaista tyynyliina 0,20 euroa kpl! Nykyään on kirpistely olematon, tyttö ei viihdy hetkekään paikoillaan, kiipeile kärryistä, heittelee rusinat pitkiin lattioita ja juoksentele lasihyllyjen suuntaan. Minun käynnit on  pikakäynnit, rääkyvä taapero sylissä 5minuuttissa nopea kierros, huhhhhhh.


Esikoinen pyysi kilpikonnaa. Värkkäsin jokuisen, malliksi oli Ikean sorminukke. Ei siis mitenkään nopea ole niiden pehmojen teko, mutta kiva sen edestä kylläkin! Kuusikulmiot kilpiksi, joustofroteiset jalat ja pää. Oli kyllä poika onnellinen, kilpinen sai ruokaa ja juomia, kävi suihkussa, nukkui vieressä ja oli jopa leikkipuistossa mukana. Hännäksi tein sellaisen narun ja on ollut hyvä, saa laitta roikkumaan tai keinutta yms. Hyvä idea olis tehdä tämmöinen laukkukin...

Kirbukal käimised on jäänud väheseks. Plika ei ole hetkegi paigal, ronib ostukärust välja, loobib rosinad p6randale ja jookseb klaasist asjade riiulite poole (keskmine se korra rikkus mingi kuju kirbukal, maksis 20 euri, 6nneks ei pidanud ostma kuid kalliks see tuleks...). Nii et jooksen 5 minutiga pasundav ja vingerdav väikepreili syles kirbuka läbi, suurt aega vaadata pole midagi, kahjuks. Aga 6nne oli täna, sain selle 6unakanga millest olen kyll aasta juba unistanud, oi kui leiduks veel rohelise-p6hjalinegi, namm. Ja kaks ilusat lillelist padjapööri.
Suurim poiss soovis kilpkonna. Malliks v6tsin Ikea s6rmenuku, lapitööd kilbiks ja froteest pea-jalad. Aega ja vaeva need pehmete loomade tegemised v6tavad kuid m6nus on neid nikerdada. Poiss oli yli6nnelik: toitis, jootis, käis dushi all, magas ja v6ttis veel mänguparki kaasa selle uue s6bra. Sabast on hea kuskile rippuma panna v6i kiigutada. Hea idee oleks selline kott teha;)

4 kommenttia:

AnniP kirjoitti...

Hienot kangaslöydöt ja söpönen kilppari :)

Tiina kirjoitti...

Heh, kuulostaa ihan mun kirppiskäynniltäni jos on lapset mukana. ;( ;)

Ihana tosiaan tuo omppuverho!!!!

Krista kirjoitti...

Kilppis on ihana! <3
Ihania kankaita löysit, varsinkin tuo keskimmäinen on oikein kiva... =)

Sani kirjoitti...

Täällä kans alkanut kirppiskäynnit olemaan aika lyhyitä. yleensä neiti alkaa itse kitiseen ja repiin äitiä ovelle päon, mennään pois....
Todella ihana kilppari!!! :)