Sivun näyttöjä yhteensä

3.7.2011

Tauko


Peitto, tyyny ja patjansuojus nukenvaunuihiin. Käyttämätön retro vaaleanpunainen- musta pilkullinen puuvillakangas Virosta löysi vihdoin oman paikan;) On niin söpöinen kokonaisuus, peittoon laitoin vanun väliin ja tikkasin rusetit pintaan, pätkä polvekenauhaa ja pitsiä koristeeksi. Hoitolaukku vielä suunnitteluvaiheessa;) Jopa poijat lykkivät kärryjä, keskimmäinen heitti nuken yms pois ja laittoi nallen sijaille;)
'Äiti, tee mulle värikäs mittarimato' (esikoinen). Velourpalaset yhteen, H&M topista nauhanpätkät jaloiksi ja löysä täyte, pehmoinen ja pitkä kaveri leikkeihiin;)
Pojatkin ompelee!

Kuusikulmiot valmiina lähtöön (ensimmäiset tavarat mikä pakattuna) ;) Mennään Manni-Papi (mun vanhemmat) luona käymään ja pakollinen tauko ompelukoneista edessä (miten minä pärjän?)

12 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Söpöinen setti vaunuissa! =) Meillä ei tyttö ihan hirveästi ole vielä nukeista innostunut vaikka välillä hoitaakin. On niin kova menemään ja kiipeämään ettei oikein ehdi.... Kiva tuo matokin. =)

Sani kirjoitti...

Ja mikä tahti sulla on taas päällä. ihania!
Toi mittarimato on iha huippu!!!
Mukavaa reissua!

hanna-naa kirjoitti...

Onpa suloiset nukenvaunut! Ja hauska mittarimato, joka on varmasti rakas, koska on tehty lapsen toivoiden mukaan. Kiitos vielä kanttivinkeistä :)

kewa kirjoitti...

Neidin innostus vaunuihiin oli minullekin iso yllätys, aina poikien autot/lentokoneet/pyssyt käytössä tähän asti olleet...

Mervi kirjoitti...

On kyllä suloinen vaunusetti! Meillä on kanssa pari pitkää mittarimatoa (kylläkin ilman jalkoja), isommat tytöt on koulussa joskus tehneet :) Oikein mukavaa reissua!

Manda kirjoitti...

Aika houkuttelevat matkatavarat sulla, jospa noiden kanssa aika kuluu. :) Mukavaa reissua teille!

pikkupikkuriikki kirjoitti...

Jee Kewa...mä pääsen kommentoimaan!!!!
Ihana söpöys peitto tuolla vaunuissa ja hieno mato!!Mäkin oon joskus aiemmin tehny sellasen hurjan pitkän madon tai oikeastaan jo käärmeen..sisään laitoin saumurin silppua ja tilkkusilppua mitä aina jää ompelusta ja toisiin kohtiin ihan muovipusseja jotka rapisee kivasti...

Mari kirjoitti...

Mukavaa reissua!

PS: Aivan ihana tuo edellisen postauksen pikatilkkupeitto! Olet kyllä todella ahkera tilkkuilija :)

Neiti R kirjoitti...

Ihana tuo vaunujuttu! Ja aurinkoista lomaa! Koita pärjätä ilman ompeluksia! :)

Tiina kirjoitti...

Ihanaa Viron reissua! *kadehtii*

Mieli kirjoitti...

Suloiset vaunut ja petivaatteet! Ja mato! Meilläkin poitsu on kotileikissä mukana ja työntelee pikkusiskon nukenvaunuja välillä, kun ei kaverit näe! :D

ketunpesän hanna kirjoitti...

ihanat vaunuvaatteet :) mittarimato alkoi syyhyttämään sormia..jospa sasin tuommoisen tehtyä! ja mielenkiinnolla odottelen mitä tuosta matkalle mukaan pakatusta valmistuu...inspiroivan näköinen juttu. :)