Sivun näyttöjä yhteensä

23.7.2011

Uusia ystäviä


Monessa blogissa ollut se pehmokettu, pitihän minunkin kokeilla;) Punainen tekoturkkiskangas viime vuoden Viron tuliainen, vatsapuoli pörröinen fleecetapainen kangas äidilta. Oikein sopivia pehmoeläinten tekoon mutta ompeleminen oli kyllä kaikkea muuta kun siistiä;) Kissanpentu ei oikein onnistunut mutta lapset sen leikkeihiin ottivat. PALJON työtä niissä, mutta kiva!!!

Nukelle kesähaalari ja lakki. Vau miten kiva onkin niitä nukenvaatteita ommella, koukutteleva puuha!!! Omat kaavat ja hyvä tuli;) Nuken tyttö otti mukaan kirpparilta, 4 euro ei paha hinta sen ilon edestä että tyttö piti nukkea sylissä koko sen 15minuuttin ajan mikä äiti kerkesi kirppiksen läpi juosta (vaikka mun äiti-isä ja isosisko sanoivat että tyttö on täydellinen kopia minusta pienenä, niin onhan se itsepäisyys ja omatahtoisuus joskus rasittavakin, huhhhhhhhhhhh niitä nopeita liikkeitä ja valloittava hymyä siihen päälle!). Nukke sai kotona kunnon pesun ja vaihtoin sisukseen (Jyskistä ostin kaksi tyynyä 2.90kpl, täytettä parin pehmoon taas) uuteen. Aika suloinen toinen;)
Ja kirppusaalis aamulta, nuken kantokoppa (luulen sille olevan käyttöä) 5 euroa, suloinen ja toimiva koira-soittorasia 0.30 euroa ja retro tyylistä trikoota aika iso pala 1,50. Ja kuvasta puuttu vielä uudet lasten vasenkätiset Fiskars sakset 1,50! (keskimmäisestä taida tulla vasuri niin kuten Hirvimies ja hän nappasikin sakset heti käyttöön).

6mblesin ka juba mitmes blogis nähtud pehme rebase. Karvane punane eelmise aasta Eesi leiukangas sobis selleks väga hästi ja empsu valge fleece- moodi kangas k6hualuseks. Kassipoeg väga hästi ei 6nnestunud kuid lapsed v6tsid kohe kasutusse m6lemad;) PALJU tööd on nende mänguasjade 6mblemisega kuid m6nus näperdamine.
Plika v6ttis kirbult taas yhe nuku kaasa, 4 eurot pole paha selle 15minuti emme 'oma aja' eest mil sain kirbuka läbi joostud (tydruk istus kärus nukk syles). Kodus sai uus mänguasi korraliku pesu ja uue pehme sisu, 6mblesin ka suvekombeka ja mytsi talle. Ilma l6igeteta kuid nunnud said, m6nska neid tillukesi nukuriideid teha... Ja hommikune kirbulkäik:  nukule oma autotool, armas unelaulu laulev koerakene ja suur trikookangas. Pildidlt puuduvad veel vasema käe käärid, keskmine v6ttis need kohe kasutusse;)

10 kommenttia:

AnniP kirjoitti...

Meillä on ihan saman mallinen repolainen, äitini ompelema. Rautalangasta minäkin toivoisin kirpparilta löytäväni!

Laura kirjoitti...

vitsit, että haluaisin tuon ketun kaavat! tuo on aivan mahtavan ihana!

kewa kirjoitti...

Kaavat on kirjasta (Raili Myntti) Pehmeitä leluja. Kirjastosta varmasti löytyy (minullakin oli lainassa)

Tiina kirjoitti...

Ihana kettuliini!! <3

Ja hui, huomasin just että sulla enää 25 days to go.. tsemppiä näihin helteisiin!!!

Mervi kirjoitti...

Voi ei, kaikilla on noita kettuja! Meillekin pitäisi saada... Ihana kerrassaan :) Täytynee mennä kirjastoon metsästysretkelle...

Kivat nukenvaatteet! Ja se tosiaan on koukuttavaa puuhaa ;)

Mirka kirjoitti...

Onko tuo kettu joku vanha kaava? Kun mie olen tehny ihan samanlaisen jossain käsityökerhossa ala-asteella, eli 80-luvun puolivälissä. Tein sen viininpunaisesta ja harmaasta velouriasta.

Ihania löytöjä taas! Ja tosiaan, tsempit loppumetreille <3

kewa kirjoitti...

Kiitokset! Mirka, kirja kaavoineen on vuodelta 1982!

Krista kirjoitti...

Ihana kettu!

Mirka kirjoitti...

Aa, no se voipi hyvinkin olla samainen kaava! Harmi kun oma ei ole enää olemassa. Muistan olleeni tosi ylpeä suorituksestani. Askartelukerhossa kun sai ommella luovemmin kuin koulun käsityötunneilla. En ole koskaan tykänny harsia ja muutenkaan nysvätä minkään kanssa vaan tehdä vauhdilla ja soveltaen mielialan mukaan :)

zanne kirjoitti...

Ihania kirppislöytöjä!
Tuo nukkevauvan koppa on aito Baby Born nuken turvakaukalo, maksaa uutena ihan törkeesti (meillä oli tuo aikoinaan uutena ostettuna esikoisella) mutta hyvä puoli on että sen saa oikeastikin kiini autoon ja on aika kestävä :-)