Sivun näyttöjä yhteensä

16.5.2011

Farkut kierrätettynä
Hirvimiehen farkkujen yläosasta housut keskimmäiselle. Raitaresori taas kirppulöytö, housut itse ei onnistunut niin miten kuvittelin. Liian paksu farkku ja tuskailin saumurin ja ompelukonen kanssa aika pitkään. Resorin ompelin sisäpuolelle ompelukoneella ja tikki ei ihan paras. Vyön kanssa kuitenkin aika rennot housut kotipihalle. Jopa isoveli halusi sovitta...Löysin kirpulta euron farkut, ihanan pehmoiset, ajattelin leikellä niistä housut esikoiselle mutta ei raaski, menevät minulle jopa sen ison mahan kanssa ja tarkoitus on tästä pallosta joskus päästä eroonkin. Tarpeeksi pitkiä housuja löydän itselle harvoin ja euron löytö upea saalis)
Pikkuinen pussukka on valmistunut viime viikolla, blogger hävitti sen postauksen.

P6dramehe teksapykset alaosast sain pysid plikale (tegin 6hukese trikoo- voodriga ja 6nnestusid hästi), kasutasin ylaosa keskmisele pykste tegemiseks. Oli raske see ylaosast 6mblemine ja ei 6nnestunud nii kui oleks tahtnud, liiga paks kangas. Aga sellised lihtsad pyksid paras 6ue jalga panna. Kirbukalt leidsin euroga yhed hästi pehmed teksad, m6tlesin nendest suurimale poisile pyksid teha kuid need läksid minule jalga ja ei raatsigi l6ikuda, nii pikki harva saadaval ja euro eest ei saa tänapäeval midagi... Ja väike Matrjoska kotikene eelmisest nädalast.

3 kommenttia:

Ompsinpompsin kirjoitti...

Vallan hyvännäköiset byysat tuli. Mä en ole kokeillut tehä tolleen aikuisten farkuista kun just tulee liian paksuja saumoja helposti, ei tahdo kotikoneiden tehot riittää.

Meeri kirjoitti...

Hienot farkut. Mun pitäis tehdä kans yksistä omista vanhoista ekaluokkalaiselle farkut, kun kaikki entiset on jääneet lyhyeksi.

kewa kirjoitti...

Kiitokset, pehmoisista farkuista olis kyllä helpompi ommella;)