Sivun näyttöjä yhteensä

17.5.2011

Vimpat...Esikoiselle myös farkut, aikuisten polvihousuista. Pehmoinen ja joustava kangas, olis saanut olla pidemmät vaikka käytin kaikki osat hyväksi ja kavensin vain. No käyttöön pääsivät mutta ei enää niitä kierrätysjuttuja, uusia olis helpompi ommella;)
Ikasyrilta ennen ostolakko tilamani kankaat saapuivat tänän, oi miten ihanat nammm, voisinko pitää ostoslakkoa vaikka koko kesän? Hmmmmm... Resoreitä kyllä tarvitsen kohta.
Ja tyttö on nukkunut jo kaksi yötä isossa sängyssä. Ihme kyllä mutta sinne se on iltaisin jäänyt, tänän illalla varmasti kipistele pois kun huomaa että pääsee;) Putosi se raukka yöllä yli laidan mutta tapahtuhan sitä;) Pikkuisen verhopalan laitoin kattoon, on ihan kun oma 'huone' hänellä. Pojat kysyivät miksi heillä ei ole verhoa, katsotaan jospa keksis jotain pojanvekaroillekin;)

Sai se suurim poiss ka omad teksad, p6lvpykstest 6mmeldud, oleks saanud olla pikemad kuid kasutusse pääsesid. Ei enam neid ' sitast sidruneid', uusi pykse on lihtsam teha. Kangapakk saabus täna, nii kaunid et v6iks lausa kogu suve olla ilma uusi ostmata (enne kanga-ostu-stoppi tehtud tellimus see oli) kuid soonikuid tarvitsen varsti.
Plika on kaks ööd maganud suures voodis ja sinna see on 6htuti jäänud, täna kindlasti tatsub sealt välja;) Öösel kukkus korra yle ääre aga juhtub ju seda. Sai väikese kardina veel voodi ette ja nyyd nagu oma tuba lausa tal. Poisid muidugi pärisid miks neil pole kardinaid, no vaatame kas m6tlen miskit välja;)

5 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Ai että nää sun farkkutuunaukset on huippuja!

Anskuli kirjoitti...

onpas ihania nämä kaikki kierrätety farkut.. oispa itelläki taitoa, vanhoja farkkujahan aina löytyis :)

Riika kirjoitti...

Ostolakkoa on muuten harvinaisen vaikea pitää, tänään viimeksi sorruin metsolan ystävämyyntiin...

kewa kirjoitti...

Kiitokset! Minulle ostoslakko on ollut aika helppo, ei voi vierailla verkkosivuilla, Metsola on liian kaukana ja meidän EK-ssa on niin kamala valikoima että en ole sieltä juurikan mitään koskaan himoitsenut, hehhh!

Koo kirjoitti...

Oranssi on kyl toimiva yhdistelmä farkun kanssa!
Mä olen ollut jo hirmu pitkään (melkein 2kk) ostamatta muuta, kuin yhden palan tarpeeseen tullutta vuorikangasta ja palan Marimekon Mini Unikkoa, kun sattui olemaan alennuksessa... =D