Sivun näyttöjä yhteensä

5.5.2011

Rakkautta on?

Kirppusaalis;) Onko tämä 'Rakkautta on' kuosin nimi, päiväpeitto 3 euroa (meillä on samanlainen pussilakana käytössä myös). Kaksi mummontuoksuista kukallista pussilakanaa 2 euroa kpl ja punaiset nukkumatti verhot  3 euroa (en usko että retro, niin uudehko kangas...). Aika kivat löydöt kamalan aamun jatkoksi (ja aamuista tekee kamalat se meidän keskimmäinen, huutojen kera ja ilman vaatteita kerhoon meno otta jo todellakin kovin voimille, huhhhhhh). Tytön kanssa toista kerta kampaajalla, ihanan lyhyt tukka tuli (esikoinen sanoi että ihan samanlainen kun ennen, hehhh).
Minä muuten en raaski löytämäni retro pussilakanoita /lakanoita leikellä, käyttöön ne pääse ja niitä on jo aikamoinen vuori. Lapset ja äiti kyllä tykkä väreistä, nammmm. Hirvimes ei niinkän ja aikuisten sängyssä on aika tylsät ja haaleat vuodenvaatteet;(

Poikien yksi kerhotäti oli viimeistä päivä töissä, tämmöinen  farkku ja kierrätyspitsi-koristeinen pussukka muistoksi;)Taas se jube hommik kui mänguparki mindi ilma riieteta ja suure karjumisega (keskmine, kes muu...). Sain just ja just uksest ise välja ilma et karjuv poiss kaasa ei tulnud ja minust jäi sinna koridori veel l6ugama. Autos avastasin et kindad oli maha visanud kuid meil oli plika juuksuri aeg ja tagasi ei jaksanud/tahtnud minna. 6nneks P6dramees oli veel kodus ja viis kindad järgi, oli saanud jope seljast kuid ka temast jäi vinguv mees koridorinurka (julmad vanemad, hehhh). 
Tydruk sai ilusa lyhikese soengu (suurim poiss ytles et samasugune kui enne) ja kirbul tegime yhe tiiru emme närvide rahustamiseks. Kaunid kuid jubedalt vanamemme l6hnalised lillelised tekikotid ja suure  teki leidsin, punased kardinad polnud kyll vist rtero kuid värv kena. Hea tujuga poistele järgi ja keskmine  oli olnud kui päike ise (seejärel kui koridorist mängutuppa soostus minema). Nii et ema närve siin proovile pannakse, huhhhhh ja hohhhh. Yhel kasvatajatädil l6ppes tähtajaline töö ja tegin veel sellise kotikese mälestuseks (sai nii hästi meie keskmisega hakkama, oli raudsete närvidega tädi...)

6 kommenttia:

Delfia kirjoitti...

Iiihania löytöjä! :) Jos kukkapussilakanat menee ompeluksiin ja niistä jää mekon kokoiset palaset ylimääräistä niin olisin kiinnostunut vaikka vaihtamaan <:)

Heidi kirjoitti...

Kivoja kankaita! Meilläkin tykätään väreistä, osa menee käyttöön ja osasta ommellaan. =)

Tiina kirjoitti...

Tosi somia tekstiilejä! Ihan kesämekkoainesta vaikket niistä raaskisikaan niitä tehdä. =)

Minni kirjoitti...

Ihania! Mä löysin samanlaisen oranssin kukkapussilakanan, enkä raaski siitä mitään ommella, vaan käyttöön tulee meilläkin! :)

kewa kirjoitti...

Pesun jälkeen hävisi myös mummontuoksu, joten käyttöön ne pussilakanat tulee. Mutta jos raaskin joskus leikellä, niin tarjoan palsia;)

Ompsinpompsin kirjoitti...

;-) Mulla taitaa marinoitua kaapissa 2 äitini tekemää tyynynliinaa tuosta 'rakkaus'-kankaasta... (eli voisin niistä luopua jos kiinnostaa...?)