Sivun näyttöjä yhteensä

28.5.2011

Onnistumisen iloa;)


Peitetikkikoneen nauhankääntäjällä harjoitukset jatkuu. Sain tikin toivotulla tavalla toimimaan ja kokeiluhaalari tytölle tuli ihan ok. On se kyllä ihana, nopea ja siisti ommeljälki. Kangas on kauan kaapissa ollut, miksiköhän tämmöisen olen ostanut, kai sen halvalla sain;) Kesällä pitäis ainakin olla viileä. Resori on tekokangas, kirppislöytö. Mustikka haalari koko 92cm kaavapohjana.

 Että sais tuhottu sen kankaan, niin t-paita vielä. Minulla ei ole valkoista velour'ia eikä joustofroteeta, froteepyyhe jää jotenkin typerä... Huomasin applikoinnin jälkeen että minulla tavallinen neula koneessa, katsotaan tuleeko reikiä pesun jälkeen tähden ympärille (muuten erittäin vaikea oli piirtä tähteä, olen blogeissä tavannut niin  ihania suoria, miten te teette???)
Vahingossa silitin vielä sen t-paidan tähden alustan kiinni, pikasurautuksena pakosta uusi päällys silityspöydälle Ikea kankaasta (verhokapat ovat samakuosiset meillä).
Tyttö löysi kirpparilta ihanan pikku pehmon, juo pullosta ja se on jopa pojista hauska;)

7 kommenttia:

TanttaRalla kirjoitti...

Tosi hienosti onnistuneet kanttaukset!! Tuskin maltan odottaa, että posti tuo oman laitteeni.

Mä löysin joskus aikoja sitten netistä sellaisen kuvan, jossa on monta erikokoista tähteä sisäkkäin, laiskuuttani olen sitä käyttänyt kun en jaksanut lähteä mittailemaan niitä sakaroita itse... Ajattelin, ettei kuvan käyttö niin paljon tekijänoikeuksia loukkaisi, onhan kyseessä ihan tavallinen tähti... Sopivan ympyrän sain piirtämällä jälkiruokakulholla rinkulan tähden ympärille ;) Kokeilin muuten äsken googlettaa kuvahaulla, niin heti toisena näytti tuon mun käyttämän kuvan.

Heidi kirjoitti...

Tosi kivan näköinen haalari! Varmasti on kesällä mukava päällä. =)

kewa kirjoitti...

Oi kiitos TanttaRalla, miten minä ei keksinyt hakea netistä, dementtiä kai!

Mirka kirjoitti...

Ihana haalari! Siehän oletkin hyvin saanu tuon kääntimen toimii! Miun kärsivällisyydellä siitä ei tullu mitään ja möin koko vekottimine pois.

kewa kirjoitti...

Ei minullakan mitään kärsivällisyyttä ole mutta periksi en anna, hehhh;)

ziu kirjoitti...

Heissan!

Nyt vei tyttösi löytämä pehmolelu kaiken huomioni! :) Näyttää kovasti olevan 'monchichi', joilla isosiskoni kanssa lapsena leikittiin (minä -78, sisko -74). Siskoni on ollu näin aikuisenakin murheissaan, kun Äitimme oli jossain vaiheessa käskenyt hänet antamaan monchichit nuoremmalle serkullemme. Ite olen pyörinyt kirppareilla sillä silmällä, ett jos joskus tulee monchichi vastaan, niin varmasti ostan sen siskolleni. Eipä ole vielä tullut... -Noora

kewa kirjoitti...

Noora, kiitokset tiedoista! Oli niin onnettoman näköinen se pikkuapina kirpparilla ja vielä osastolla missä yleensä ei käy, mutta hyvän kodin se meiltä löysi, toivottavasti löydät myös oman monchichi'n joku kaunis päivä!!!