Sivun näyttöjä yhteensä

27.5.2011

Harjotuksia

Tilasin Englannista peitetikkikoneelle nauhankääntäjän, isot kiitokset Lillaphant'lle vinkistä!!! Eilin ilta meni säätöjä etisessä ja resoria tuhotessa. Aamulla sain  jo pikkaisen parempaa tulosta, harmi kun eilisestä sutta-jutusta ei ottanut kuvia... Työtä ja harjoittelua on paljon mutta periksi en anna, hehh. Apua ruotsin kielellä sain tästä ja täältä. Suomenkielellä vielä täältä. Mutta aika paljon on vain itse opittava niin kuten melkein kaiken kanssa. Läpinäkyvä paininjalka vielä pitä ostaa, neuvoja mistä saa halvimmalla, kiitokset;)
Ja masupäivystystä itselle muistoksi;)

5 kommenttia:

Ompsinpompsin kirjoitti...

Oi, sinullakin on peitetikkikone & nyt tuo nauhankääntäjä. Kovin monella tuntuu olevan ongelmaa saada kone toimimaan toivotusti. (silti kyllä kovasti haaveilen ko masiinasta & apulaitteesta)

TanttaRalla kirjoitti...

Voi, onneksi olkoon! Mistä ostit, mitä maksoi ja paljon oli postikulut? Ja kuinka nopeasti tuli? Alan kyllä kanssa vakavasti kallistumaan tuon nauhankääntäjän puolelle. Samalla sitten tappelee sen kanssa kuin muutoin koneen säätöjen kanssa ;) Onko tuo muutoin se leveämpi malli?

kewa kirjoitti...

TanttaRalla, Lillaphant'in blogista sain vinkin, Englannista http://www.gursewingmachines.com 'sta tilattu, sunnuntaina tilasin ja torstaina oli jo perillä. On se 42-12mm, leveä malli (minun mielestä siellä oli vain se leveä ja joku kapea). Muita osia erikseen ei tarvitse. Ja äskein katsoin niin oli vielä tarjouksessa, itse maksoin 80£ + pakkauskulut 5£ (melkein 100 euroa). Ja pakkauksen sisäpuolella on ohje, minä heitin jo roskikseen koko pakkauksen ja ihmettelin että missä ohjeet? (kaivelin roskiksesta tietenkin illalla kun luin jostain että ohjet sisällä...) Aluksi tappelin kovasti mutta aamulla sain jo aika kiva jälkeä aikaiseksi. Vaihtoin neulanpaikan, ensimmäisen otin pois, keskimmäinen ja oikeanpuolinen jäivät.

TanttaRalla kirjoitti...

Napsautinpa sitten itsellenikin tuollaisen, kun kerran tarjouksessakin oli ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kiva jos olin avuksi! Hyvännäköistä jälkeä saat jo nauhankääntäjällä aikaiseksi. On se vaan ihan huippu vehje!