Sivun näyttöjä yhteensä

14.5.2011

HousujaOi tätä kangasta, voisin sanoa että lemppari! Huutiksesta sika-kallin hinnan edestä huudettu mutta niiiiiiiiiiin ihana! Heti sakset sisään ja vuorelliset housut niistä neidille. Sain saumat kaikki piiloon, ihana onnistumisen ilo;) Saimi svetarinhousujen kaava pohjana, olis saanut olla pikkaisen leveämpi kaava kun päällyskangas ei jousta mutta jalkaan mahtuu. Pitkät resorit, käyttöaika tulee olemaan pitkä kun on niin mahtava kuosi!


Ja kahdet caprit. Aaltovelour melkein tuhottu, jokuisen taskun ehkä vielä saa. Turkoosi velour jostain kierrätetty, prässit edessä. Saimi svetrainhousujen kaava muokkaileen molemmat ommeltu.
Ja iltaisin puuhastelen näillä, oikein KÄSITYÖ kun käsin ommellaan;) En tiedä tuleko koskaan valmis mutta kiva on!

5 kommenttia:

-Sa- kirjoitti...

Oijoi, miten sä raskit leikata tota ihanaa retro kangasta?? Mää en millään raski leikata noita mitä mulla on, ja sillä ne makaakin tuolla kaapissa ihan unohduksissa=/

Meeri kirjoitti...

Kivoja juttuja olet taas ommellut. Mitä nuo alimman kuvan jutut on?

Manda kirjoitti...

Ihanan värikkäitä pöksyjä!

kewa kirjoitti...

Sa, minä olen huomannut että käytössä ne kangas-ihanuudet tuovat ennemmän iloa kun kaapissa marinoidessa;) Ja jos liian pitkää odottele, niin lapsille ei enää kelpaa se mitä äiti ompele (pojat siis valitse itse vaattet, onneksi tytön saan vielä minä pukea...)
Meeri, ne allimmat jutut ehkä muotoilee joku hyvä päivä tilkkupeitoksi;)

AnniP kirjoitti...

Hienot housut! Minäkin yrittelen täällä tilkkuilla. Saa nähdä tuleeko tulosta.