Sivun näyttöjä yhteensä

19.5.2011

Tuunattavana...

Tuunattavana on kirpparilta kympilla ostettu 80-luvun Brio-t. Mielettömän kamala kuosi, eikös?
Tämmöstä tulossa, ruskea vakosametti ulkopuolella ja pikkukukallinen retro verho sisäpuolella. Sisäkäyttöön vaunut tulevat, kaikki lapset ovat olleet nn rullattava sorttia alussa (että sais edes jotenkin nukutettua pitää heilutta uneen), enpä usko että tulokas olis erilainen;)
Ihanan kirkaskeltainen pupukangas suikale kirpparilta eurolla. Tosi pieni pala valitettavasti.
Omasta topista tuunattu tytölle hihaton, kiva kangas. Ensimmäistä kerta peitetikkikone temppuili, luulen että syyksi punaiset saumurilangat, pikkaisen paksummat ja jotenkin huonon epätasainen  lankaa (kirpparilta ostettu, uusi kyllä mutta vimppa kerta kun sieltä ostan!)
Tilkkujutut edistyy hidasti mutta kiva on iltaisin käsin ommella, ei edes nukkumaan raaskis mennä...
Tyttö vaaleanpunaisessa, näkyy meillä niin harvoin että pakko oli kuva otta. Hirvimies jopa kysyi että mikä prinsessa täällä?

Kirpult leidsin kymne euriga vana vankri, maailma k6ige kohutavama kangaga muidugi;) Seda olen remontimas, vaatame mis välja kukub. Pruun samet (igal kirbul oma rada) väljaspoole ja valge pruunililleline retro kardin sissepoole. Kollane väike jänesekangas euroga, kaunis värv, kahjuks jube tilluke tykike. Lapitööga tegelen 6htuti. Aeglaselt edeneb, täielik kätetöö. Aga m6nus telku ees pusserdada, ei raatsi lausa magamagi minna. Plikast pidin pildi v6tma kui oli roosas yks päev, seda näeb meil nii harva et juba P6dramees kysis mis printsessi pidu tulemas;) Tasapisi tuleb s6nu: KATO (vaata), L6PPES, LAHTI, AITÄHH....

6 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Ihanat vaunut tulossa!! <3

Meeri kirjoitti...

Ihanalta näyttää vaunutuunaus. Tuskin maltan odottaa kuvia valmiista!

AnniP kirjoitti...

Minä tuunasin kanssa kasaribriot vuosi sitten ja alkuperäinen kuosi oli tismalleen samanlainen! Puistatus! Ihanat vaunut saa pienokaisenne.

aajuska kirjoitti...

Täälläkin odotellaan miltä vaunut sitten näyttävät valmiina, niin mukava kangasyhdistelmä ainakin!

kewa kirjoitti...

Kiitokset, katostaan että osaanko niitä vaunuja tuunailla... AnniP, Sinun blogista on idea tuunauksesta muhimaan jäänyt, ei olis vain uskonut että enää meille käyttäjä tarvittais. Sinun vaunut tulivat todella herkulliset!!!

*marjuska* kirjoitti...

Oi, minäkin odotn kovasti valmiita vaunuja! Vaikuttavat tosi hyvältä. Minäkin olen yhdet vaunut (ja yhet rattaat) tuunannut. Oma hommansa siinä kyllä on.