Sivun näyttöjä yhteensä

26.5.2011

Omille...


Poikien kerhojuhliin uudet paidat.
Esikoinen vei tytön leulaukun ja uusi oli tehtävä, sain tuhottua tilkkuja taas...Kirppikselt' löytyi MAHTAVAN kuosinen päiväpeitto 4 eurolla, essu euro, peltirasia euro ja vihreitä nappeja 5kpl yht 5 senttiä.

6 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Ihana tuo laukku! Kauniit kankaat.

Nuksu kirjoitti...

Hieno toi lelulaukku ja kiva toi kirpparin essulöytö :)

Koo kirjoitti...

Todellakin mahtava tuo päiväpeittokuosi!

Sarita kirjoitti...

Onpas söötti tuo lelulaukku! Näyttää tosi kätevän malliselle, oletko piirtänyt siihen itse kaavan vai olisiko sulla neuvoa mistä tuollaisen kaavan voisi löytää?

kewa kirjoitti...

Oi kiitokset! Laukku on ommeltu ilman kaava, ihan neliömaisen 'tilkkutäkin' tein ja siihen ompelin ne kantokahvat (vanhan essun kiinnitysnarut ovat). Vuoren puolelle silitin ohkaisen vanun ja tikkasin kiinni (tukikangas käy myös, minulla oli palanen vanua ja tulee laukkuun ryhtiä näin). Sitten vetoketjy perus pussukkan ohjeella (oliko Hippu blogista) ja alanurkat vain ompelin ihan vinoon pikkaisen että pysyis pystyssä. Oikein hankala selostus mutta laukku itse helppo tehdä, melkein siis pussukkan ohjeella voi ommella!

Inkeliina kirjoitti...

Ihana laukku!!! Hyvä kun kävit taas kommentoimassa blogissa, niin muistin sun blogin ja nyt pistin sen google readeriin niin tulee luettua kaikki postaukset. :D