Sivun näyttöjä yhteensä

9.3.2011

Arvonnan voitto / loosi6nn


Minulla oli arpaonnea!!! Tosi ihme juttu, ei muista että olisin mitään koskaan voittanut (en kyllä lottoa koskaan...). Mutta pikkuriikki blogissa olin arvonnan voittaja minä, isot kiitokset!  Tämmöinen muumimuki meille tuli, Haisuli. Tyttö koekäyttä jo mutta muki tulee keskimmäisen käyttöön (toisten muumimukien oheella, en halua kahta samanlaista vaikka joka aamu kaakaota juodessa on pojilla hirveä taistelu kuka saa minkäläisen kupin). Keskimmäisestä onkin tullut varsinainen Haisuli, on niiiiiiin kiukkuinen ja pahantuulinen koko ajan, kaikesta pitää taistella ja vinkua vielä lisäksi. Kuka on vaihtanut meidän pojun känkkäränkkään???
Huhhhh ja hohh, hermoja koettellaan....

Aamulla oli ohjelmassa laskiaisriehä, tyttö se huusi koko 1,5 tunnin ajan täyttä huutoa. Muuta syytä ei keksitty kun että hänellä oli kylmä??? (Ruskovillan villa-haalari toppahaalarin alla...) Pakkasta oli -1c mutta tuuli kova ja eihän sen ikäinen vielä paljon kävele. No surautin uuden välihaalarin. Polar fleece kaverilta lahjoituksena tullut (terkkuja Nurmijärvelle!) ja on kyllä pehmoinen kun mikä. Jos tämän kanssa palele niin on syy muualla kun vaatetuksessa...


Minul oli loosi6nne, v6itsin Muumi kruusi ja sellise valisin. Ei taha kahte samasugust, kuigi lihtsam oleks, igal hommikul endiselt poistel s6da kes millisest tassist kakaod joob. Muumitrollide jutust 'paha ise' kruusi peal ja keskmine sai tassi endale. On muide kui ära vahetatud laps, niin vingus ja pahane, iga asja peale toriseb ja poriseb. Närvid endal läbi ja n6utuks teeb. Loodetavasti mingi mööduv iga...

Hommikul oli meil vastlatrall. Pool tundi sain keskmist riidesse pandud suure kisaga ja juba m6tlesin ta koju jätta sellise vingumise peale. Minema me saime kuid kohale j6udes hakkas plika kisama, ja kisas kogu selle 1,5 tundi mis 6ues olime (koju tulles jäi vankrisse magama suu ammuli, ära väsitäs see karjumine kuigi kaua jaksas...). Mingi asi ei aidanud ja yllatav sellise rahuliku ja rahuloleva tydruku poolt, kuid ainus syy mis pähe tuli oli et tal oli kylm??? Villakombe kyll kombeka all kuid tuul oli k6va ja palju ta veel ju ei liigu. 6mblesin nobedasti kodus fleece kombe (kangas s6bralt saadud), pehme ja paks, kui sellega ka kylm hakkab siis peab viga mujalt otsima kui riietusest. 

7 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Voi! Toivottavasti on väliaikaista se kiukkuaminen!! Äkäisen lapsen kanssa on joskus rankka yrittää elellä.

Sinäpä ryhdyitkin riuskasti tuumasta toimeen kun samantien ilmestyi uusi välihaalari!! =D

Meeri kirjoitti...

Onnea voitosta. meidän haisuli-mukista on ripa poikki, mutta en raaski heittää pois sitä. Meillä asustaa alituiseen kiukkuava 8-vuotias ja myöskin pihalla paleleva 1,5vuotias ;) Varmasti on lämmin haalari.

pikkupikkuriikki kirjoitti...

Meilläkin on täällä ajoittain pieni "haisuli"..onnea vielä kerran voitostasi!
Kiva välihaalari ja hienoa kun saat tehtyä heti mitä keksit...voi kumpa minullakin olisi aikaa enemmän...

AnniP kirjoitti...

Hei, meillä asuu juuri kuvailemasi känkkä-Hilppa. Päivät kotona on ihan tervanjuontia! Kiva kuulla ettei olla ainoita :) lämmin varmasti tuo ompelemasi haalari!

Mökö kirjoitti...

Ihana haisuli-muki! Kivan haalarin ompelit, reipasta!

RillaRuu kirjoitti...

Kiva lukea äidinkieltäänkin :D Jotenkin se sujuu kyllä puhumalla mutta kirjoituksen voin unohtaa, siitä ei tulis kyllä yhtään mitään enää :D Viro siis äidinkielenä täälläkin, tosin melko unohtunut jo on.

kewa kirjoitti...

Kiitokset ja kiva lukea että pikku-Haisuleitä löytyy tositenkin perheistä;) Ja Rilla-Ruu teretulemast!!!