Sivun näyttöjä yhteensä

22.3.2011

TuunattujaHirvimiehen vanhoista t-paidoista saivat pojat itselle paidat oikein pikasurautuksena;) Nauhanpätkät sivuun pikkaisen piristämään. Ovat jo tällä hetkellä niin mieluisat että tiedän: kesällä pidetään vain niitä, äiti voi unohtaa ne viikingi/pingu/punahilkka paidat mitä suunnittelut olen;( 
Vohveleita tein kuumeisille pojille (söin kyllä itse eniten kun ruokahalu ei ole palautunut, tai onko sitä heillä edes koska ollut). Taikinaan käytin myös aamupuuron jämät, pojat eivät syönyt tätäkään (oi miten paljon muistutan oma äitiä, hän se aina puuronjämiä käytti lettutaikinaan ja me lapset ei tiedetty asiasta mitään...)


Peikkovelourin sain melkein kokonaan tuhottua, housut ja caprit niistä syntyi. Esikoinen sanoi että kyllä hän voi sovitta mutta ei halua niitä;( Keskimmäinen sanoi että polvihousut kelpaa hänelle, katsotaan


P6dramehe vanadest t-särkidest said poisid hommikul endale pluusid. Tean juba ette et neid kasutatakse suvel k6ige enam, mina v6in vaid unistada nendest punamytsikese/viikingi/pingu jms pluusidest mis on plaanis 6mmelda. Ei lähe minu maitse enam nende omadega kokku, 6nneks on see plikatirts kellele k6lbab k6ik, VEEL. 
Palavikus olid endiselt täna m6lemad pojad, hommikust putru jäi yle ja selle segasin vahvlitaigna sisse (olen nagu oma ema, pudrujäägid peideti pannkogi taignasse ja meie lapsed s6ime nii et suu matsus, teadmata asjast midagi). Ja veel trollikanga sain kasutatud:  pyksid ja p6lvpyksid. Suurem poiss ytles et proovida v6ib kuid endale ta ei taha, saatku ma kuhugi ära need... Keskmine ytles et p6lvpyksid v6ib ta v6tta, no vaatame. 

6 kommenttia:

Pilvi kirjoitti...

Oi kiitos kiitos vinkistä - meillä on täällä kärsitty mahataudista ja syömätöntä puuroa on kertynyt kaappiin. Tiedänkin mitä niistä huomenna teen toipilaille! ;)

Tiina kirjoitti...

Äh kun jätin tänne äsken pitkän kommenti mutta se hävisi kun en muistanut sitä kirjainvarmennetta laittaa.

Mutta T-paitoja kehuin, hyvä kierrätysidea! Joskus olen samanlaisen muunnoksen tehnyt kans, mutta lisääkin vois tuollaista harrastaa!

Tiina kirjoitti...

Niin ja kerroin haluavani omille lapsille kans ensi kesäksi noita polvihousuja, saavat luvan kelpuuttaa ne!! ;)

AnniP kirjoitti...

Voi, mikä sen parempaa kuin isän paita! Meillä menee puurot leipätaikinoihin kun letuntekijä on laiska. Lapset pärjää kyllä uskomattoman vähillä ruuilla toisinaan! Ompelin muuten just samanlaiset shortsit eri kankaasta vaan...

Jenny "Retrokas" kirjoitti...

Mainio idea kierrättää paitoja! =)
En ole koskaan tullut ajatelleeksi että puuron voisi lettutaikinaan laittaa, sämpylätaikinaan kylläkin, kiitos vinkistä.
Meillä sortsit vielä suunnitteluasteella, tuon tyylisiä olen ajatellut, ihania. =)
Pikaista paranemista sinne pojille! =)

HenNis kirjoitti...

ihanaa kierrätystä!

Olen myöntänyt sinulle tunnnustuksen, käy poimimassa se Kangaskaapin kätköistä blogista.