Sivun näyttöjä yhteensä

11.3.2011

Kirpparikierros

 Kirpulta kaksi vihreä  retro lakana (minulla oli pieni palanen samaa kangast punaisena mikä meni tilkkupeittoon), olivat verhon nimellä mutta mielestäni lakanat ne ovat ja lakanaksi meillä joutuvat. Kolme lasten tyynyliina, palanen keltaista ohkaista trikoota ja kaksi merirosvo kangaspala verhoiksi? (yht 6,5 euroa)
 Tutta retro keltaiset froteepotkarit 60cm (0,5 euro), Metsola haalarit 80cm (hinta 8.- kirpaisi mutta kuosi niin kaunis), Tutta keltaiset paidat 60cm, 70cm, 80cm (20 senttia kpl), leijona body 74cm, sukkikset ja retro lätsä kaikki 50 senttia (ajattelin otta kaavat tästä, pojille pieni ja tytölle iso).

5 kommenttia:

AnniP kirjoitti...

Täällä ei liiku kirpuilla metsolan vaatteita ollenkaan, mielelläni olisin tuohon hintaan ostanut! Kivoja muutkin löytösi :)

kewa kirjoitti...

Oli muuten minullekin ensimmäinen kerta kun Metsolaan osuin;)

Kiukkuiita kirjoitti...

ihania löytöjä, oon niin kade noista metsoloista! tuo leijonabody on ihana, itsekkin semmoisen nappasin kirpparilta matkaani :)

Sani kirjoitti...

Kivoja löytöjä :)
Mulla tulee kovat ajat, pitäs viedä omia tavaroita kirppikselle, mut itselle ei passais paljoa ostella :D Eli rajoittuneita kirppiskäyntejä, hmm, saapa nähdä miten käy :)

Tiina kirjoitti...

Minäkin olisin varmaan ostanut nuo metsolan pökät, hinnasta huolimatta. Niin ihanat! Kun saisi tuota kankaana niin ostaisin heti..