Sivun näyttöjä yhteensä

12.3.2011

Rapu takki


Isot kiitokset Tosimummo!!! Mahtava ohje takin tekoon. Piti heti kokeilla ja tämmöinen tuli. Rapu kangas Ikea ja vuorena Nemo fleece kirpparilta. Ottobre 4 / 2010 huppari kaavalla tein, koko 116cm. Koko päivä sinne meni, mutta aika tyytyväinen olen. Vetoketjy tuli ensimmäistä kertä väärinpäin (yllätys-yllätys), yksi hihanresori pikkaisen huonosti ja hupun reuna myös väärin, mutta muuten ihan ok ensimmäiseksi takiksi. Ja mitä tärkein, esikoiselle kelpasi!!! Keskimmäine sanoi haluavansa myös takin...

T6eliselt head 6petused koos piltidega voodrilise jaki tegemiseks yhes  m6nusas blogis. Pidin kohe proovima. Ikea krabi kangas ja voodriks kirbult leitud Nemo kala fleece. Kogu päeva mässasin aga 6htuks sain valmis ja v6in päris rahule jääda. Luku 6mblesin esimese korraga valepidi (nii tyypiline minule), yks käise soonik veidi halvasti ja kapuutsi-luku servad valesti, aga lapsele k6lbas!!! Yllatus oli suur kui talle sobis, keskmine juba tellis omale ka;)

8 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Hienoa, mahtavaa, ihanaa!! =)

Niin mukava nähdä että joku inspiroitui ohjeestani ja toteuttaa sen vielä näin pian. Wau! Hieno lopputulos, kannatti käyttää siihen koko päivä! Ja eikös se ole niin, että vanhingoista oppii kaikkein tehokkaimmin? ;)

pikkupikkuriikki kirjoitti...

Hienon takin sait tehtyä ja ihana tuo nemo fleese... =)

Mökö kirjoitti...

Kiva takki! :)

Mirka kirjoitti...

Tosi hieno takki!!

Sani kirjoitti...

Hieno! Tuo ohje täälki aikeissa ottaa tekolistalle :)

Erja kirjoitti...

Voi kuinka hauska tuo rapu takakappaleella!

rusina kirjoitti...

Hieno takki! Ja voi miten nopsaan pistit tuulemaan. Täällä yksi laiskamato ihan pikkiriikkisen kateellinen ;)

Jonna kirjoitti...

Vähänkö hieno!!