Sivun näyttöjä yhteensä

24.3.2011

Tuunausta Kirpulta löytyi eilen reikäinen MeandI t-paita ja reikäiset froteehousut eurolla (ensimmäisessä kuvassa ratkoja ja sakset osoittavat reikiä). Otin koska paidassa muuten värit säilyneet hyvin ja napakka kangas, housut olivat aika lörpät mutta väri niin kiva...Tämmöinen setti syntyi, sairastelevat lapset kun nukkuivat päikkärit (ooooo miten luksusta se aika on ollut kun päikkärit olivat käytössä). Tunika syntyi paidasta, reiän paikalle applikoin ruskean pilven (housuista froteepalanen) ja housuista tulivat legginsit (langannousuja paljon ja polvikohdat venähtänet mutta käyttöön pääsevät varmasti).
Tytölle legginsit, Ikasyrin kautta syksyllä tilattu kangas, tosi ohkainen vaikka kuosi on mitä kaunein. Kavensin vielä kuvauksen jälkeen. Jotenkin muistutta yöpuvun kangasta. Tunti olivat käytössä kun likka jäi kiipeilessä johonkin kiinni ja edessä vaipan kohdalla valtava reikä! Mietin applikointia mutta niin ohkainen kangas että ompelin vain reiän kiinni ja joutuu yöpuvun housuiksi ne...

Eile kirbukalt leidsin MeandI t-särgi millel ees auk ja pruunid froteepyskid, taga auk ja väga veninud näöga . Euroga sain ja laste päevaune ajal (haiged lapsed need magasid k6ik, ohhhhhh kui iga päev oleks sellist luksust) tuunika ja legginsit nendest tuli. Augu kohale pruun pilveke (pykstest jäi froteed) ja pyksid 6mblesin lihtsalt väiksemaks (on p6lvekohast veninud ja froteel6ngad t6usnud kangast esile kuid värv on nii kena).
Valged seenepyksid tegin plikale ja tunni olid jalas, siis tuli ronimisest kuhugile? ette mähkme koha peale suur auk! On nii 6huke kangas et lihtsalt 6mblesin augu kinni ja lähevad pidzhaama pyksteks. 

6 kommenttia:

Mirka kirjoitti...

No tosi edullisen tuunaussetin siekin olet löytäny!! Tosi kiva setti syntyi :)

Ja voi rähmä miten kävi sienileggareille :( Kangas on kyllä kaunista, harmi, että on niin ohkaista.

Lumikettu kirjoitti...

Hieno oivallus tuo tunikan tuunaus :)

Sani kirjoitti...

Hienot tuunaukset! :)

Meeri kirjoitti...

Vau, mikä tuunaus! Ja harmittaa puolestasi nuo leggarit =(

Delfia kirjoitti...

Hienot tuunaukset :)

Anonyymi kirjoitti...

Hieno pilvitunika! Olipas kiva löytää tämä blogi; itsellä tuunausta odottelee Me&I:n rottakarkkipaita ja hihaton pupupaita :)