Sivun näyttöjä yhteensä

21.3.2011

Peikkometsä ja juna
 Keskimmäiselle kaksi peruspaitaa (jaahaaa, miten niin peruspaitaa, puoli vuotta sitten vielä tuskailin niiden ompelun kanssa, hiljattain vasta on ruvennut sujumaan...). Peikkometsä kangas Tiritom, aivan upean pehmoinen ja kiva kuosi (vihreät resorit vaikka mieli teki oranssia, lempivärikö?), Ottobre Villi Vikingi kaava ja kasvuvaralla. Sovituskuvia ei keskimmäiseltä saa;) Junakangas Royal-Tuote verkkokaupasta, salamannopea toimitus! Oma kaava ja kasvuvaraa myös tässä. Olen ruvennut laittaman nauhanpätkiä kanttauksen/resorin välin taakse, pojat osaa sitten laitta paidan oikeinpäin;)

Kaks pluusi keskmisele, proovipilte ei kyll sellelt poisilt 6nnestu saama;) Kasvuvaru m6lemas, m6nusad pehmed ja värvikad kangad. Poisid on imelikus palavikut6ves, muud pole viga kuid magavad hästi ja kuumad kui keedukartulid. Kodupäev täna meil ja teleka ees vedeledes mööda saadetud (kisma käib kumb saab teki, nagu meil oleks neid vaid yks...)

8 kommenttia:

Mirka kirjoitti...

Oikein kivat paidat! Ja voi hitsi kun laitoit jonkun salamannopean kangaskaupan sivun, uskaltaakohan siellä käydäkään, ettei iske houkutus tilata :-D

hanna-naa kirjoitti...

Kivat kuosit :)

Kiukkuiita kirjoitti...

kivoja perusvaatteita. täälläkin odottelee samanvärinen junapaita postausta.

Sani kirjoitti...

Todella nättejä "perus"paitoja :)

Minni kirjoitti...

Kivat paidat! Tosi siististi olet saanut nuo kaulukset, ne on mun mielestä "peruspaitojen" hankalin osuus.

aajuska kirjoitti...

Mukavat paidat! Uusi tuttavuus tuo Royal-tuote. Täytyypä tutustua!

pikkupikkuriikki kirjoitti...

Kivoja tänne on taas tullu... =)
Kiitos tuosta lippa pipo ideasta...

kewa kirjoitti...

Kiitokset kaikille! Kanttaukset ne minunkin mielestä ovat vaikein osa paidasta ja edelleen vielä iha tyytyväinen ei ole, vaikka kehitystä on tapahtunut;)