Sivun näyttöjä yhteensä

15.3.2011

Pukki takki


Ja takki numero 2, pukki takki keskimmäiselle. Esikoinen pitää rapu takkia sisällä, olen aivan ihmeessä että tykkää niin paljon;) Mahtava ohje, toinen onnistui jo paljon paremmin, harjoitus se tekee mestarin, eiks niin. Tytölle sitten myös jotain tulossa kun löytyy sopiva kangas (eli jos raaskin leikella niitä ihanuuksi mitä kaappi täynnä, hehhh). Samalla kaavalla (kun rapu takki)  ilman saumavaroja, pikkaisen on vielä iso, saa esikoinen ehkä itselle ja keskimmäiselle uusi.

Meie sarviline sai ka omale jopekese, veidi on kasvuvaru (tegin sama l6ike järgi). Teine kord 6nnestus väga hästi, harjutamine teeb meistriks... Värske 5-aastane on oma jopekesse nii armunud et seljas kogu aja ja kuum tal pole kuigi fleece vooder ja 6ueriideks m6eldud. Plikale ka teen kui leian sobiva kanga (kui raatsin miskit oma marineerumis-kangastest l6ikuda).

6 kommenttia:

Erja kirjoitti...

Hauska kangas ja hyvin kohdistettu!

Tiina kirjoitti...

No siellähän päästiin vauhtiin! =) Eikös vain ole yllättävän helppoa ja nopeaa kun uskaltautuu kokeilemaan. =) Söpöä kangasta tuo pukkikin, sekin vissiin Ikeasta?

hanna-naa kirjoitti...

Kivasti sopii tuo kuosi pojan takkiin. Hienoja molemmat :)

kewa kirjoitti...

Kiitokset! ja kangas on tosiaan Ikea, kettu kangastakin on pala mutta marinoi vielä kaapissa...

Heidi kirjoitti...

Tosi hienoja takkeja!

Sani kirjoitti...

Hieno on tämäkin takki! :)