Sivun näyttöjä yhteensä

20.3.2011

Hyppykauteen;)
Viime viikonloppuna korkattiin Hirvimiehen hyppykausi ja taustajoukot vielä tänä vuonna ilman sopivia asusteita. Miettinyt olen pitkään mutta sopivan helppoa toteutusta ei ole löytänyt tähän asti. Unikuun blogista sain helpon idean ja ensimmäinen koepaita valmistui. Tein niin helpon miten pystyin, laskuvarjon kuiteskin pojat tunnistivat. Ihana on ommella värillisä vaatteita, kai se musta tylsä kausikin joskus tulee, mutta naudin vielä täydellä että pojallekin saa tehtyä punaista, keltaista, yms. Kaava on oma, pilvitrikoo Ikasyr ja hihat retro froteepaidasta. Applikointi velourpalaset (mustaa oli tosi pieni palanen, pitää kirppikseltä metsästää...), huomatteko että musta osa Pingusta on väärinpäin, peilikuvana kaikki paitsi se musta ja ei ollut uutta mistä leikellä, onneksi ilmassa saa ollakin pikkaisen hassu asento;)

P6dramehe hyppamised algasid eelmisel nädalavahetusel ja poistel pole veel selleks aastaks sobivat riietust! Otsisin kaua lihtsat ideed, leidsin yhest blogist Pingu ja see sobis minu plaanidesse. Lihtne proovi särk, poisid igatahes tundsid langevarju ära. Aplikatsioonis on viga, Pingu must kuub on peegelpildis kuid taevas saabki veidi naljakas asendis olla. Musta velour kangasta oli imepisike tykike, peab kirbukalt uut otsima (pykste vms näöl). 

8 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Pingu on pop. Minäkin juur eilen otin aplikointi-idean Unikuun blogista :)

AnniP kirjoitti...

Hieno paita ja huikea harrastus! Pingu on lempihahmoni heti myyrän jälkeen.

Sani kirjoitti...

Ihana :)

hanna-naa kirjoitti...

Hauska pusero ja varmasti on pojalle mieleinen.

Mirka kirjoitti...

Hieno paita! Ja meillä tykätään kanssa väreistä ja paljon! Onneksi lapsetkin vielä tykkää :) Heh, tosin mie ite kuljen sitten pääasiassa mustassa ja farkuissa...

Sarita kirjoitti...

Tosi taitavasti tehty applikaatio! Mä olen noita pilvikankaita juuri kanssa katsellut josko vihdoin tilaisi meillekin ja kieltämättä niistä tulee ekana mieleen jokin "lentävä" applikaatio... Saas nähdä mitä ilmapalloja meidän paitoihin tulee, jahka saan ensin tilattua kankaat edes. ;) On siis ollut mielenkiintoista nähdä mitä kellekin on tullut mieleen noista pilvikankaista!

Koo kirjoitti...

Ihana paita!
Kivan pirteä tuo varjon raitakangas =)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana aplikaatio. Sopii niin hienosti trikookankaaseen.