Sivun näyttöjä yhteensä

29.3.2011

LahjatPipo meni lahjaksi naapuriin ja kassi menee anoppille. Ikea kangas, jämäkkä ja kestävä, vaikka kirjastokassiksi, tein pikkuisen lokeron mihin voi laitta kirjastokortin/kolikoita yms pikkujuttuja. 
Lastenvaattekirppikselta tulivat nämä ihanuudet, kengät ovat koko 26 mutta ei voinut sinne jättä (kasvaa se tyttö, eikös), itsellä melkein samantyyppiset Po-Zu't ja niin mukavat jalassa.
Ja yksi kirppis kierreltiin tytön kanssa: kaksi tyynyliina, pannunlämmitin (kuosi niin kiva) ja jokuinen liina. Kangasta nämäkin, mutta kirppisjutut eivät kuuluu ostoslakon alle, eihän;)

Tervetuloa uudet lukijat, kiva kun joku kiinnostu;)

Paar kingitust. Myts läks naabritydrukule (kuram metsa läks kyll vist kuid meeles on peetud) ja Ikea kangast kott ämmale. Kotist tuli päris kena, tegin väikese lukuga tasku kuhu saab raamatukogu kaardi vms panna, raamatukogu kotiks nagu m6tlesin, tugev peaks kyll olema. Ja lastekirbult sain m6ned kenad asjad, kingad on niiiiiii armasad, suurus on 26 kuid kasvab ju see plika (endal peaaegu samasugused kingad ja väga mugavad on jalas). Paar padjapyyri ja kohvikannu soojendaja kohalikult kirbukalt, kangasostmise keeld ei käi kirbuka kohta;)

4 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Juu ei kirppisjutut kangaslakkoon kuulu!!

Koo kirjoitti...

Hieno tuo kassi!
Kirppiskasassa on aivan ihana tuo vihreä mekko, jossa on kuvioita helmassa.

AnniP kirjoitti...

Voi miten hieno tuo vihreä mekko <3

kewa kirjoitti...

Vihreä on Lindexin mekko, ihan uuden näköinen ja maksoi 1,50;) Kiva tosiaan!!!