Sivun näyttöjä yhteensä

28.8.2011

1,2,3,4
Ensimmäiset 4 päivää, uskomattoman nopeasti menee aikaa... Kiitokset kaikille onnitteluista, kyllä Teitä on paljon!!!!
Vauva on suloinen, nukkuu päivät ja valvoo yöt, äiti on pikkaisen sekaisin... Toivottavasti rytmi löytyis pian, olen muuten aika vaarallinen kuski (pari tuntia yössä pätkissä nukuttu jo neljättä yötä, vastaa aika kova humalatilaa...) Päivisin taas en saa unta;) Vuoden kuluttua varmasti ei enää muista niitä alkuaikoja...

Neli esimest päeva juba möödas, aeg läheb kohutavalt kiiresti!
Poja on väga armas, magab päeval ja valvab öösiti. Olen ysna ohtlik autojuht, neljas öö paaritunnise unega vastab juba purjus-olekut (päeval ei saa magada). Kuid loodetavsti mingisugune rytm leidub varsti ja aasta pärast ei mäletagi enam neid alguseaegu...

14 kommenttia:

Sofia kirjoitti...

Voi kun teillä on suloiset lapset! Paljon onnea vielä pienen pojan johdosta <3 Ja tsemppiä alkuaikaan!

Mieli kirjoitti...

Ohhoh, jopas on vauvalla rytmi! :) No, toivotaan että pian kääntyisi. Ja niinhän se on, että ne yöheräilyt sun muut unohtuu kyllä aika pian, muisti on valikoiva.

Suloinen porukka sulla on siellä seurana! :)

Meeri kirjoitti...

Ihana vauva ja ihania muutkin lapset. Jaksamista, toivottavasti rytmi löytyy pian.

pikkupikkuriikki kirjoitti...

Voi kuinka ihana pieni!!!! Onnea vielä teille kaikille!

Katalaiina kirjoitti...

Meilläin meni ekat päivät vähän valvoessa (siitä ei ole edes kolmea kuukautta mutta tuntuu ikuisuudelta!) mutta nyt Elmo-vauva herää yöllä vain kaksi kertaa ja muuten nukkuu omassa sängyssään. Tämä siis tsemppaukseksi että kyllä se rytmi siitä muokkaantuunn, voi muokkaantua hyvinkin pian.
Ihania kuvia, haikeudella muistelen jo noita ensimmäisiä päiviä ja tutustumista uuteen perheenjäseneen <3 Se vastasyntyneen ruttuinen olemus katoaa niin pian, nauttikaa siitä! :)

Tiina kirjoitti...

Tsemppiä ja jaksamista vauvaviikkoihin! Ekat ajat on kyllä yhtä sumua - kohta se on meilläkin edessä. Saa nähdä mihin väliin siinä sijoittuu vielä uuden talon valmistuminen ja muutto.. saatanpa vuoden päästä muistellä näitä kuukausia kauhulla. ;)

Nuo vaunut on kyllä niin mielettömän ihanat!! Mistä ostit ruskean sametin tuohon päälliseen?

kewa kirjoitti...

Kiitokset tsemptyksistä, kyllähän se rytmi pikkuhiljaa löytyy ja tosiaan se aikaa menee niin vauhdilla ja jotenkin sumussa että yritän nauttia meidän vimpasta vauvasta! Tiina, päivä kerrallaan ja kyllä kaikki järjestyy... Niin ruskea vakosametti kun myös sisäpuolen kangas vaunuissa on kirpparilöytöjä.

suskunen kirjoitti...

Blogissani on tunnustus sinulle ^__^

SA kirjoitti...

Paljon onnea teille tuosta pienestä ihanasta paketista! Täälläkin alkaa vauvakuume nostaa päätään aina kun näkee tuommoisia pieniä ihanuuksia. Voin vain kuvitella kuinka ihanalta tuo pieni tuhisija tuoksuu=)

Aatsipoppaa kirjoitti...

Ihana pieni poika! <3

Paljon onnea koko perheelle ja jaksamista unettomiin öihin! :)

Mun Tekemä kirjoitti...

Onpa ihana pieni käärö! Onnittelut koko perheelle!

Ompsinpompsin kirjoitti...

Voi ihanuus. <3

Tiia kirjoitti...

Onnittelut vielä täältäkin! Ihana pieni käärö <3 Alkuajat menevät kyllä vauhdilla, meidän vauva JO kaksi kuukautta - mihin aika menee...

Nunu kirjoitti...

Onnea koko perheelle täältäkin! Ihania lapsosia niin vanhat kuin uusikin.;)